Çok değil geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın evinde Benfica ile oynadığı maçta Yasin'in yerine sahaya ıslıklarla girmişti Olcan Adın... Aslan'a geldiği günden beri beklenileni veremeyen 30 yaşındaki futbolcu, Kadıköy'deki F.Bahçe derbisinde bir gol attı, gönüllere yerleşti. 421 gün sonra ligde ağları sarsarak büyük mutluluk yaşayan Olcan'a taraftarlar "Küçük dev adam" lakabını taktı. Tecrübeli oyuncunun zorlu dönemde moralini yüksek tutmasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun rolü büyük. Hamzaoğlu idmanlarda birebir yaptığı konuşmalarda Olcan'a "Sana güveniyorum. Gönderilecek haberlerine kafanı takma. Kaliteni hepimiz biliyoruz. Kendini hazır tut. Mutlaka şans sana da gelecek" dediği biliniyor. Olcan hocasının yüklediği motivasyonu doğru kullandı ve G.Birliği maçındaki performansını Kadıköy'de doruğa çıkardı. Maç sonu tebrikleri kabul etti.
HAGİ DİYE BAĞIRIRDI
Olcan Adın'ın F.Bahçe altyapısında oynarken dahi G.Saraylı olduğunu saklamadığı öğrenildi. Sarı-lacivertli ekibin altyapısında antrenmanlarda uzaktan gol atınca "Hagi, Hagi atıyor" diye bağırdığı belirtildi. Olcan'ın bu sebeple F.Bahçe ağları sarstıktan sonra uzun süre G.Saray armasını göstererek sevincini yaşadığı kaydedildi.
TABİİ Kİ SEVİNECEĞİM
Olcan'ın golden sonra armayı öperek tribünlere göstermesi altyapısında yetiştiği F.Bahçe'nin taraftarlarını kızdırmıştı. Olcan konuya açıklık getirdi "F.Bahçe'de oynamış olabilirim ama adaletin olduğu yerdeyim. Gol sevincim tabii ki normal. Ne yani sevinmeyecek miydim
ANNESİ NE HEDİYE
Olcan Adın, F.Bahçe'ye attığı kritik golü annesine hediye etti. Anne Adın uzun süredir tedavi görüyor.
FORMAYI GERİ ALDI
Olcan Adın, Kadıköy derbisinde attığı gol sonrası bu haftaki Eskişehirspor karşılaşmasına 11'de çıkacak. F.Bahçe maçında sakatlanıp kenara gelen Lionel Carole'ün yerine Hamza Hamzaoğlu tecrübeli futbolcusunu kullanacak. Taraftar gol için Olcan'a özel tezahüratlar yapacak.
FOTOMAÇ