Sen oyuncu olarak takım yapacaksın, o gidecek bu gelecek diyeceksin şampiyon o oldu ben yaptım diyeceksin, bu taraftan Melo Efendi 2 aydır kan kusturuyor herkese. 2 saatte anlaştım canım cicim balım diyor. Bir yalan makinesine bağlayalım bu arkadaşı bir konuşsun bakalım, bu Melo Efendiyi. Haddini bilecek herkes, ne kadar yukarı çıkıyorsan o kadar mütevazi olacaksın. Sen nesin arkadaş Melo gitti Burak gitti, Sneijder gitti Galatasaray Kulübü futbolcusuz mu kalacak?
GALATASARAY'DA DİSİPLİN SORUNU VAR
Geliyor arkadan, kimler geldi kimler geçti bu böyle şey değil. Bunların hepsini topladığında bir idari bir disiplin sorunu var Galatasaray'da ve bu idare disiplin sorunu da ayyuka çıkacak daha da çıkıyor. Şu an örten şey başarılar kupalar geliyor.
Bir Akhisar maçı hep örnek veriyorum Fenerbahçe bir Akhisar maçını alabilseydi şampiyondu. Ne Van Persie gelirdi, ne Nani gelirdi, ne İsmail Kartal giderdi ne Emre giderdi ne Galatasaray şampiyon olurdu . Biz sonuçlara odaklı bir ülkeyiz ama disiplini bir sorunu süzgeçten geçiripde hareket edemiyoruz. Yahu şu adam resmen dalga geçiyor biraz önceki röportajında. Sportif başarısı mükemmelmiş ne yapayım ben onun sportif başarısını arkadaş yalan konuşuyorsun sen. 'Yok Galatasaray'ı çok seviyormuş' geçen gazetede okudum 95 milyon kazanıyor Galatasaray'dan TL ne sevgisinden bahsediyorsun Melo Efendi sen kan kusturdun 'gitmek istiyorum gideceğim' . Sana 3 milyon Euro verecek takım çıkmadı . Galatasaray Kulübü getir bu seneki alacağın parayı. dedi Tamam işte, bunu vermediler Manci'nin parası mı yoktu 550 milyon Euro harcattı Mancshter City'e 3 milyon Euro mu harcatamayacak . Şu an da Galatasaray Kulübü'nde taraftarlar Melo, Melo,Melo Burak Burak peşine koşçağına kulubün kendi değerlerini üst seviyede tutsunlar.
