Albayrak coştu
Galatasaray'da gerek gol sevinçleriyle gerekse de maç içinde gösterdiği tepkilerle taraftarın sevgilisi olan Abdürrahim Albayrak 1-0'lık T.Konyaspor maçı sonrası basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.
Giriş Tarihi: Son Güncelleme:
Torku Konyaspor engelini Selçuk İnan'ın golüyle aşan Galatasaray'da, Asbaşkan Abdurrahim Albayrak bu galibiyetin şampiyonluk habercisi olduğunu söyledi. Bu heyecana kalp dayanmaz diyen Albayrak, "Golün olacağı anda Selçuk'un annesi ile el ele tutuştuk. Sonrasında gol geldi. Kaldı 360 dakika. Bakalım o zamana kadar hayatta kalabilecek miyiz?"
Mersin maçı en zor maçımız. Mersin'den 3 puanla dönersek %70 şampiyonuz. Takım son idmanı bitirdi içeri girmek istemedi. İşte görüyorsunuz, şampiyonluğa inanmış bir takım var."