İşte Albayrak‘ın ilk görevi!
G.Saray’ın son 2 şampiyonluğunda da Florya’da bulunan Ali Dürüst ile Abdurrahim Albayrak yeniden iş başı yapıyor. İlk iş Prandelli’yle toplantı yapıp, kapsamlı bir rapor almak.
Başkan Duygun Yarsuvat, listesine aldığı Abdurrahim Albayrak'ı Florya'ya göndereceğini, "Futbolu ben yönetmeyeceğim. Futboldan bir arkadaşımız sorumlu olacak, o kişi bana sorumlu olacak. Benim idaremde herkesin bir sorumluluğu olacak. Ben yetkiyi dağıtır, bunu kontrol ederim. Futboldan, basketboldan sorumlu olabilecek arkadaşlar var. Listeme baktığınız vakit, kimin nerede görev alacağı bellidir zaten" sözleriyle ortaya koymuştu.
4. YILDIZ DÜZENİ GELİYOR
G.Saray Futbol A.Ş'de görev alacak olan Ali Dürüst de Albayrak'la birlikte Florya'dan sorumlu olacak. Bu ikili mazbataların alınmasının ardından öncelikle Teknik Direktör Cesare Prandelli'yle bir toplantı yapıp, ihtiyaçları belirleyecek. Alınacak kapsamlı raporun ardından harekete geçecek olan Albayrak-Dürüst ikilisi '4. yıldız düzenini' Florya'ya oturtacak. İki futbol adamının geri dönecek olmasının oyuncular tarafından da sevinçle karşılandığı öğrenildi.