Hırvatistan Milli Takımı'nda teknik direktörlüğe Slaven Bilic getirildi!
Hırvatistan Milli Takımı'nda teknik direktörlük görevine Slaven Bilic'in getirildiği açıklandı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.07.2026 15:11
Hırvatistan Milli Takımı'nda teknik direktörlüğe Slaven Bilic getirildi.
Hırvatistan Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, "Zlatko Dalic'in ayrılmasının ardından, 2006-2012 yılları arasında da Hırvat Milli Takımı'nı yönetmiş olan Slaven Bilic, bir kez daha Hırvat Milli Takımı'nın başına geçecek." ifadeleri kullanıldı.
Hırvatistan'ın 2026 FIFA Dünya Kupası'na son 32 turunda veda etmesinin ardından teknik direktör Zlatko Dalic ile yollar ayrılmıştı.
Beşiktaş'ın 2013-2015 sezonları arasında teknik direktörlüğünü üstlenen Bilic, son olarak Suudi Arabistan'ın Al-Fateh ekibini çalıştırmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray’ın transfer gündemindeki Christopher Nkunku’nun yeni adresi belli oldu. Fransız yıldız, Milan’dan satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak eski kulübü Leipzig’e döndü. -
İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği (PFA) tarafından verilen Premier Lig'de yılın oyuncusu ödülünü, Manchester United'de forma giyen Bruno Fernandes kazandı. -
Azerbaycan ekibi Sabah, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında İsrail takımı Hapoel Beer Sheva'yı uzatmalar sonunda 5-2 mağlup ederek tarihi bir başarıya imza attı ve Devler Ligi'nde lig aşamasına kaldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Forvet transferinde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Borussia Dortmund'un Portekizli golcüsü Fabio Silva için devreye girdi. Trabzonspor'un da transferi için görüşmeler yaptığı yıldız oyuncuda sarı-kırmızılılar girişimlerini hızlandırdı. Dünyaca ünlü gazeteci transfer gelişmesini duyurdu! Peki golcü isim hangi takıma daha yakın?