Ajax'ta Francesco Farioli dönemi sona erdi!
Hollanda Ligi takımlarından Ajax, İtalyan teknik direktör Francesco Farioli ile yolların ayrıldığını açıkladı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.05.2025 - 12:45
Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekibi Ajax, İtalyan teknik direktör Francesco Farioli ile yolların ayrıldığını duyurdu.
Ajax Kulübü, genç teknik adam Farioli'nin görevi bırakma kararı aldığını ve bu kararını yönetime bildirdiğini açıkladı.
Daha önce Fatih Karagümrük ve Alanyaspor'u da çalıştıran Farioli, Fransa ekibi Nice'te görev yaptıktan sonra sezon başında Ajax ile anlaşmıştı.
Eredivisie'de son 5 haftaya PSV'nin 9 puan önünde lider giren Ajax, üst üste 4 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluğu rakibine kaptırmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de alınan Beşiktaş mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Yiğit Efe Demir, "Maç için üzgünüm. Yılı mutlu bitirmek isterdik, taraftarlarımızı ve ailemizi mutlu etmek isterdik ama ocak ayında 8 tane maçımız var, onların hepsini alıp devam edeceğiz." dedi. İşte o açıklamalar... -
Afrika Uluslar Kupası D Grubu ilk maçında Senegal, Botsvana'yı 3-0 mağlup etti. -
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk hafta maçında oynanan derbide Beşiktaş'a sahasında 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Domenico Tedesco, dikkat çeken açıklamalara yer verdi. İşte o sözler... -
Maçın 69. dakikasında Szymanski ile Djalo'nun girdiği ikili mücadele sırasında Polonyalı oyuncunun yerde kalması sonucu Fenerbahçeli oyuncular penaltı bekledi.