Peru'da Juventud Bellavista - Familia Chocca maçında sahaya yıldırım düştü!
Peru'da Juventud Bellavista ile Familia Chocca arasında oynanan maçta sahaya yıldırım düştü. Olay sonucu 1 futbolcu hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. İşte o görüntüler...
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.11.2024 - 17:06
- Güncelleme Tarihi: 04.11.2024 - 17:07
Güney Amerika'da Peru'da oynanan maç sırasında yıldırım çarpması sonucu bir futbolcu hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.
Olay, Peru'nun Huancayo eyaletindeki bölgelerden Chilca'da Juventud Bellavista ve Familia Chocca adlı iki yerel takım arasında düzenlenen bölgesel bir turnuva sırasında gerçekleşti.
The Sun'ın haberine göre, hakem maçı durdurduktan birkaç dakika sonra, stadyumda yankılanan gök gürültüsü sesi nedeniyle yüzüstü yere düşen 39 yaşındaki Jose Hugo de La Cruz Meza, olay yerinde hayatını kaybetti.
40 yaşındaki kaleci Juan Chocca Llacta da doğrudan darbe aldı ve vücudunda ciddi yanıklar oluştuğu için taksiyle hastaneye kaldırıldı.
Diğer yaralılardan 16 ve 19 yaşlarındaki iki genç ile yerel olarak Cristian Cesar Pituy Cahuana olarak adlandırılan 24 yaşındaki bir kişinin yaşanan dramın ardından hastanedeki durumlarının "stabil" olduğu söylendi.
Juventud Bellavista'nın 22. dakikada 2-0 üstünlük sağladığı karşılaşma, yıldırım düşmesi sonucu tatil edildi.
DİĞER HABERLER
-
Nottingham Forest Teknik Direktörü Vitor Pereira, perşembe günü Fenerbahçe ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. -
Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, UEFA Konferans Ligi son 16 turu play-off rövanş maçında Shkendija ile oynanacak maç öncesinde konuştu. Fink, "Yarınki karşlaşmayı dört gözle bekliyorum. Son 16 turuna kalmak tarihi bir başarı olacak. Bu takımın parçası olduğum için mutluyum." ifadelerini kullandı. -
Samsunspor UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanşında yarın sahasında Kuzey Makedonya temsilcisi Shkendija ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 28 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Kocaelispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.