Al-Hilal Lazio'dan Sergej Milinkovic-Savic'i transfer etti
Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, İtalya'nın Lazio takımından Sırp futbolcu Sergej Milinkovic-Savic'i renklerine bağladı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.07.2023 - 01:01
Al-Hilal Kulübü, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Milinkovic-Savic'in transferini, Twitter'dan paylaştığı videoyla duyurdu.
İtalya basınında, transferin 40 milyon avro bonservis bedeliyle gerçekleştiği öne sürüldü. Üç yıllık kontrat imzalayan Sırp futbolcunun, senelik 20 milyon avro kazanacağı iddia edildi.
Ülkesinde Vojvodina ve Belçika'da Genk forması giyen Milinkovic-Savic, 2015'te transfer olduğu Lazio'da 341 maça çıktı ve 69 gol, 59 asistlik performans sergiledi.
Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus'un teknik direktörlüğünü yaptığı Al-Hilal, daha önce de Chelsea'den Kalidou Koulibaly ve Wolverhampton'dan Ruben Neves'i transfer etmişti.
DİĞER HABERLER
-
İspanya Kral Kupası yarı finalinde Barcelona, 4-0'ın rövanşına Atletico Madrid'i mağlup etmesine rağmen turnuvaya veda etti ve Atletico finale yükseldi. İşte detaylar... -
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu son hafta maçında İstanbulspor sahasında Boluspor'u ağırladı. Mücadele golsüz beraberlikle sonuçlandı ve her iki takım da kupaya veda etti. İşte maçın detayları... -
Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de gösterdiği etkileyici performansın ardından Victor Osimhen şimdiden yaz transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi... Galatasaray'ın yıldız golcüsü Osimhen için PSG'nin planladığı teklif ve sarı-kırmızılıların istediği bonservis bedeli belli oldu. -
İtalya Kupası yarı finali ilk maçında Como evinde Inter ile berabere kaldı. İşte detaylar...