Cristiano Ronaldo Türkiye'deki deprem felaketine sessiz kalmadı! İşte yaptığı yardım
Portekizli dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo, Türkiye'de yaşanan deprem felaketine sessiz kalmadı. İngiliz basınında yer alan habere göre; Ronaldo, Suriye ve Türkiye'deki depremzedelere bir uçak dolusu yardım malzemesi gönderdi. İşte detaylar... (aspor.com.tr / Dış Haberler / Bora SALGIN)
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.03.2023 - 12:49
- Güncelleme Tarihi: 05.03.2023 - 12:58
Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Türkiye'deki yaşanan deprem felaketine sessiz kalmadı.
Daily Mail'de yer alan habere göre; Ronaldo, 6 Şubat'ta Türkiye'de ve Suriye'de meydana gelen depremlerin ardından oluşan trajik görüntülerden çok etkilendi.
Ronaldo'nun depremden etkilenen vatandaşlar için bir yardım uçağı gönderdiği ifade edildi.
Portekizli yıldızın ayrıca depremzedeler için; çadır, yiyecek paketleri, yastık, battaniye, bebek maması, süt ve tıbbı malzemeler için de para ödediği öne sürüldü.
37 yaşındaki futbolcunun, bu yardımının ilk olmadığı ve Save the Children, Unicef ve World Vision için elçilik rollerini üstlendiği belirtildi.
İşte İngiliz basınında yer alan haber...
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte Hacıosmanoğlu'nun sözleri... -
2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grubu'nda kırmızı kart gören Cristiano Ronaldo, gelecek yıl yapılacak olan Dünya Kupası'nın grup maçlarında forma giyebilecek. İşte detaylar... -
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, ligin ilk devresini ilk 8'in içerisinde bitirip sezon sonunda da Avrupa kupalarına katılma hedefinde olduklarını söyledi. -
Türkiye Futbol Federasyonu amatör futbolcu transfer döneminin uzatıldığını açıkladı.