Elche 0-3 Real Madrid (MAÇ SONUCU-ÖZET) Real Madrid zorlanmadan kazandı!
La Liga'nın 10. haftasında lider Real Madrid, lig sonuncusu Elche'yi deplasmanda 3-0 mağlup etti. Real Madrid'in galibiyet golleri, takımın son haftalardaki en formda oyuncuları Federico Valverde (Dk. 12) ve Karim Benzema (Dk. 75) ile Marco Asensio'dan (Dk. 89) geldi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.10.2022 00:19
İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 10. haftasında lider Real Madrid, lig sonuncusu Elche'yi deplasmanda 3-0 mağlup etti.
Real Madrid'in galibiyet golleri, takımın son haftalardaki en formda oyuncuları Federico Valverde (Dk. 12) ve Karim Benzema (Dk. 75) ile Marco Asensio'dan (Dk. 89) geldi.
Ayrıca, karşılaşma boyunca eflatun-beyazlılarının rakip ağları havalandırdığı 3 pozisyonda goller VAR kararıyla iptal edildi.
Puanını 28'e çıkaran ve ligin namağlup tek takımı olan Real Madrid liderliğini sürdürdü.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Real Madrid'e 3-1 yenilen, 22 puanla 2. sırada bulunan Barcelona, yarın sahasında Villarreal'e karşı oynayacak.
Diğer yandan Mallorca'yı 1-0 yenen Real Sociedad, ligde art arda 5. galibiyetini alarak, 22 puanla 3.lüğe yükseldi.
Katar'da 20 Kasım-18 Aralık tarihlerinde yapılacak Dünya Kupası'ndan dolayı La Liga maçları hafta içleri de oynanıyor.
DİĞER HABERLER
-
İtalya Serie A'nın 6. haftasında Atalanta sahasında Venezia ile kozlarını paylaşacak. Bu mücadele öncesi taraftarlar, "Atalanta-Venezia maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına cevap arıyorlar. İşte kritik maç öncesi tüm detaylar... -
Arjantinli yıldız Lionel Messi, bir spor markası için oluşturduğu 'Geleceğin Yıldızları' listesinde, milli oyuncumuz Can Uzun'a da yer verdi. -
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan İspanyol devi Barcelona, İstanbul’a geldi. -
İspanya La Liga'nın 8. haftasında Levante ile Sevilla kozlarını paylaşacak. Levante'nin evinde oynanacak olan mücadele öncesi taraftarlar, "Levante-Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına cevap arıyorlar. İşte kritik maç öncesi tüm bilgiler...