Lyon 2-4 Rennes (MAÇ SONUCU-ÖZET) | Rennes Lyon'u devirdi!
Fransa Ligue 1'in 28. haftasında Lyon ile Rennes kozlarını paylaştı. 6 gol çıkan mücadeleyi konuk takım 4-2 kazandı ve üst üste 4. galibiyetini aldı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.03.2022 - 21:05
- Güncelleme Tarihi: 13.03.2022 - 22:36
Fransa Ligue 1'in 28. hafta karşılaşmasında Lyon sahasında Rennes'i ağırladı. Mücadele konuk takımın 4-2 üstünlüğüyle sona erdi.
Rennes'e galibiyeti getiren golleri Bourigeaud, Santamaria, Majer ve Terrier kaydetti. Ev sahibinin golleri ise Traore (k.k) ve Dembele'den (p) geldi.
Bu skorun ardından Lyon 41 puanda kaldı. Rennes ise üst üste 4. galibiyetini alarak 49 puana yükseldi.
DİĞER HABERLER
-
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan sürüyor. Turnuvada 3. tur maçında Zecorner Kayserispor sahasında Niğde Belediyesi Spor'u konuk etti. Kayserispor bu mücadeleden 1-0'lık skorla galip ayrıldı ve turnuvada üst tura yükselen taraf oldu. İşte detaylar... -
Son dakika spor haberleri: TFF, bahis oynayan 152 hakemin PFDK'ya sevk edildiğini açıkladı. İşte listede yer alan üst klasman hakemleri... -
A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi play-out rövanş maçında Kosova'yı 3-0 mağlup etti. Hakem Diakow'un seromoni esnasında baygınlık geçirmesi nedeniyle karşılaşmayı Bockova yönetti. -
Al Nassr ve Al Ittihad Kral Kupası son 16 turu maçında karşı karşıya geldi. Al Ittihad, Ronaldo'nun takımı Al Nassr'ı 2-1 mağlup ederek turu geçen taraf oldu. Maçın ardından ise Ronaldo çılgına döndü.