UEFA'dan Türk hakemlere görev
UEFA, FIFA kokartlı Türk hakemler Hüseyin Göçek ve Halil Umut Meler'i Avrupa müsabakalarında görevlendirdi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.12.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 11.12.2018 14:20
FIFA kokartlı hakemlerimizden Hüseyin Göçek, Danimarka'nın Kopenhag ile Fransa'nın Bordeaux takımları arasında 13 Aralık Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi C grubu müsabakasını yönetecek.
Danimarka'nın Kopenhag şehrindeki Parken Stadyumu'nda TSİ 23.00'te başlayacak müsabakada Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Serkan Ok'un dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Mete Kalkavan ve Barış Şimşek ilave yardımcı hakemlik görevlerinde bulunacak.
Bir diğer FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler ise, İtalya'nın Lazio ile Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımları arasında 13 Aralık Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi H grubu müsabakasında düdük çalacak.
İtalya'nın Roma şehrindeki Olimpiyat Stadyumu'nda TSİ 20.55'te başlayacak müsabakada Meler'in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Ceyhun Sesigüzel'in dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Alper Ulusoy ve Ümit Öztürk ilave yardımcı hakemlik görevlerinde bulunacak.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting ve Barcelona karşısında aldığı mağlubiyetlerin ardından orta saha transferine yönelen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Lesley Ugochukwu'nun beklentileri karşılayamaması, Mario Lemina ve Gabriel Sara'nın formsuzluğu sonrası harekete geçen sarı-kırmızılıların, İtalya Serie A devi Juventus'un yıldızını ocak ayında gündemine aldığı öne sürüldü. İşte transferin detayları... -
Shakhtar Donetsk'i çalıştıran teknik direktör Arda Turan, milli yıldımız Arda güler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Turan, bu hafta oynanacak El Clasico'da hangi tarafı desteklediğini açıkladı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Leipzig'i evinde 4-1 yenen Real Madrid, turnuvada 3'te 3 yaptı. Karşılaşmaya 11'de başlayan milli yıldızımız Arda Güler, başkent ekibinin 2. golünü kaydetti. Etkili bir oyun ortaya koyan Arda, İspanyol basınında gündem oldu. -
Aslan'a çifte dünya yıldızı!