Antalyaspor'da 3 imza!
Antalyaspor, Bosna Hersekli stoper Kenan Horic, gurbetçi futbolcu Anıl Koç ve Liberyalı Amadiaya Rennie'yi renklerine bağladı.
Antalyaspor, 25 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu Kenan Horic, 21 yaşındaki gurbetçi futbolcu Anıl Koç ve 26 yaşındaki Liberyalı Amadaiya Rennie'yi kadrosuna kattı. Kırmızı beyazlılar, Kenan Horic ile 4, Anıl ve Rennıe ile de ikişer yıllık sözleşme imzaladı. Antalyaspor kulübü Asbaşkanı Şefik Öz, iki takviye daha yapıp transfer sezonunu kapatacaklarını belirtti.
Antalyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu dile getiren Amadaiya Rennie, "Bu kulüpte ileride çok daha iyi olacağım. kulübe inşallah en büyük katkıyı sağlayanlardan biri de ben olurum." ifadelerini kullandı. Anıl Koç, Antalyaspor'un kendisine gösterdiği güvenin karşılığını sahadaki performansıyla vereceğini vurgulayarak, "Gelmeden önce takımı gördüm ve hazırlık maçlarını izledim. iyi bir takımız. bu sene iyi işler başarabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.
Konuşmasına Türkçe, "İnadına Antalyaspor. sadece Antalyaspor" diyerek başlayan Kenan Horic ise "Kulübe katkı sağlamak için buraya geldim. çok mutluyum." şeklinde konuştu.