CANLI
SKOR

Yemekler iyi hava kötü

FC LIVERPOOL futbol takımı teknik direktörü Jürgen Klopp 95 günlük ada deneyimi sonrası kısa bir bilanço çıkardı. Klopp İngiltere’de kendisini en çok maç yoğunluğunun şaşırttığını belirterek „maç sayısı en büyük fark. Buraya geldiğimde Lig Kupası maçlarında beraberlik olduğunda maçların tekrarlandığını ve yarı finalde ev ile deplasman maçı oynandığını bilmiyordum“ diye konuştu.

Yemekler iyi hava kötü

Stoke City karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyet sonrası Almanya'dan kendine tebrik mesajları geldiğini belirten Klopp gülümseyerek „budalalar; burada iki maç yapıldığını bilmiyorlar" diye latife yaptı. Kupada ikinci maç sonrası uzatma ve penaltı atışlarının yapıldığını hatırlatan teknik direktör bu kadar yoğun maç trafiğine karşı en iyi çözüm yaz aylarınada sezona iyi hazırlanmak. Sezonun zor olacağını biliyordum. Ancak bunu hissetmek için somut bir şekilde yaşamak gerekiyormuş" diye konuştu.

İngiltere'yi beklediğinden iyi bulduğunu ve yemeklerin de herkesin söylediğinden daha iyi olduğunu dile getiren teknik adam „Tamam hava da gerçekten herkesin söylediği gibi kötü!" diye sözlerini tamamladı.

A Spor
UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN!