Fenerbahçe'ye Kerem Aktürkoğlu şoku! Sahadan sedyeyle ayrıldı
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında sahasında TÜMOSAN Konyaspor'u ağırladı. Sarı-lacivertlilerde Kerem Aktürkoğlu sakatlandı ve maça devam edemedi. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında sahasında TÜMOSAN Konyaspor'u konuk eden Fenerbahçe'de sakatlık şoku yaşandı.
Mücadelenin 52. dakikasında rakibiyle girdiği hava topu mücadelesinde başına darbe alan Kerem Aktürkoğlu yerde kaldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Kerem oyuna devam edemedi ve 54. dakikada yerini Dorgeles Nene'ye bıraktı.
Milli futbolcu saha dışına sağlık ekipleri tarafından sedyeyle taşındı. Yayıncı kuruluş, Kerem'in bilincinin açık olduğu ve sorulara cevap verebildiği bilgisini paylaştı.
FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA GELDİ!
Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu'nun sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. İşte sarı lacivertli kulübün yaptığı bilgilendirme:
"Futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu, karşılaşma sırasında kafasına aldığı darbe sonucu kafa travması geçirmiştir. Bilinci açık olan oyuncumuz, kontrol amacıyla hastaneye götürülmektedir. Oyuncumuzun sağlık durumuyla ilgili gelişmeler daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır."
