Fenerbahçe'nin yeni sezon planlarında yer almadığı konuşulan Dominik Livakovic ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, deneyimli file bekçisinin transfer olmak istediği takımı duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
Giriş Tarihi:
PAYLAŞ
ABONE OL
YAZI
Fenerbahçe'de yaz transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte transfer çalışmaları hız kazandı.
Sezon başında Girona'ya kiralanan Hırvat file bekçisi, İspanyol ekibinde forma şansı bulamaması nedeniyle ara transfer döneminde takımdan ayrılmış ve eski takımı Dinamo Zagreb'e kiralanmıştı.
Sezon sonunda kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından yeniden sarı-lacivertlilere dönecek olan 31 yaşındaki kaleciyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
TORINO'YA GİTMEK İSTİYOR
Tuttosport'ta yer alan habere göre; Dominik Livakovic, milli takım kampında Torino forması giyen Nikola Vlasic ile konuşarak İtalyan ekibiyle ilgili bilgi aldı.
Vlasic'in de takım arkadaşına kulüp, şehir ve atmosfer hakkında olumlu bilgiler verdiği aktarıldı.
TORINO'NUN DA İLGİSİ VAR
Yeni sezon için kaleci transferi yapmak isteyen Torino'nun da deneyimli kaleciyle ilgilendiği kaydedildi.
Dominik Livakovic, bu sezon çıktığı 12 maçta kalesinde 14 gol görürken; 4 maçta da kalesini gole kapattı.
Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan Hırvat eldivenin, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.