Fenerbahçe'den UEFA'ya hakem başvurusu!
Fenerbahçe Kulübü, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Viktoria Plzen maçının hakemi Allard Lindhout’un yönetimi ve kararlarıyla ilgili olarak UEFA’ya resmi başvuru yaptığını açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.11.2025 - 18:20
- Güncelleme Tarihi: 10.11.2025 - 18:24
Fenerbahçe, Viktoria Plzen maçının hakemi Allard Lindhout'un yönetimi ve kararlarıyla ilgili olarak UEFA'ya resmi başvuru yaptığını duyurdu.
Sarı lacivertlilerden yapılan açıklamada "Kulübümüz, Futbol A Takımımızın UEFA Avrupa Ligi 4. haftasında oynanan Viktoria Plzeň FK karşılaşmasında, maçın hakemi Allard Lindhout'un yönetimi ve kararlarıyla ilgili olarak UEFA'ya resmî başvurusunu yapmıştır. Başvurumuzda, hakemin maç boyunca gösterdiği yönetim tarzı ve hatalı kararlarının maçın sonucuna doğrudan etkisine ilişkin olarak, UEFA'nın söz konusu olayları gereken ciddiyet ve ivedilikle incelemesi talep edilmiştir. Süreç UEFA nezdinde resmî olarak başlatılmış olup, gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır." ifadeleri kullanıldı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında 5 Nisan Pazar günü Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe, hazırlıklarını günün ilk antrenmanıyla sürdürdü. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de gelecek sezon adına flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin milli yıldızı İsmail Yüksek'in takımdan ayrılmayı planladığı öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, kayıtlı sermaye tavanının çıkarılmasına ilişkin Ticaret Bakanlığı'na yapılan başvurunun onaylandığını duyurdu. -
Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Nelson Semedo, yaşadığı sakatlıklardan dolayı istenen performansı sahaya yansıtamamıştı. Portekizli oyuncunun uzun süreler formasından uzak kalması ise ilginç bir istatistiğin ortaya çıkmasına neden oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)