Fenerbahçe'nin transfer listesindeydi! Kulübünün istediği rakam dudak uçuklattı
Fenerbahçe, orta saha bölgesine takviye yapmak için çalışmalarını sürdürürken sarı-lacivertlilerin transfer listesinde olan o isimle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ)
Giriş Tarihi:
PAYLAŞ
ABONE OL
YAZI
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Portekiz'de Portimonense ile karşı karşıya geldi.
Sarı-lacivertliler, 20'nci ve 62'nci dakikada Sebastian Szymanski'nin kaydettiği gollerle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.
Portimonense'nin tek golü ise 90. dakikada Tamble Monteiro'dan geldi.
Fenerbahçe, Portekiz'deki ikinci hazırlık maçında 20 Temmuz Pazar günü UD Leiria ile karşı karşıya gelecek.
Öte yandan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor.
Orta sahaya bir takviye yapmak isteyen sarı-lacivertlilerin gündemine aldığı o isimlerden biriyle ilgili son olarak flaş bir gelişme yaşandı.
ONYEDIKA EL YAKTI
Fenerbahçe'nin transfer listesindeki isimlerden biri olan Raphael Onyedika için Club Brugge servet istedi.
Piyasa değeri 20 milyon euro olan 24 yaşındaki orta saha için Belçika temsilcisi tam tamına 40 milyon euro bonservis istedi. Fotomaç'ta yer alan habere göre sarı-lacivertliler, bu fiyatı duyunca teklif dahi yapmadan transferden vazgeçti.