Fenerbahçe İkas Eyüpspor maçının hazırlıklarını tamamladı!
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında 18 Mayıs Pazar günü evinde ikas Eyüpspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında 18 Mayıs Pazar günü sahasında ikas Eyüpspor ile yapacağı müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden idman, taktiksel ve bireysel programlarla tamamlandı.
Fenerbahçe Futbol Takımı, 18 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da ikas Eyüpspor ile Ülker Stadı'nda karşılaşacak.