Fenerbahçe transferde hücuma geçti! 4 dünya yıldızı listede
Fenerbahçe, yeni sezon kadro planlaması kapsamında 4 oyuncu için girişimlerini hızlandırdı. Sarı lacivertliler, Avrupa'nın önde gelen yıldızları ile hücum hattını güçlendirmek istiyor. İşte o isimler... | Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.05.2025 06:41
- Güncelleme Tarihi: 15.05.2025 09:45
Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Kısa sürede transferleri tamamlayarak kadrosunu hazır hale getirmek isteyen sarı-lacivertliler, hücum hattı için iki önemli ismi listesinde tutuyor.
Kanarya; Juventus'tan Dusan Vlahovic ile Chelsea'de kiralık oynayan ve bonservisi Manchester United'da olan Jadon Sancho'yu takip ediyor. Vlahovic konusunda bir süredir girişimleri olan F.Bahçe, Sancho'yu da radarında tutuyor.
OLUMLU RAPOR GELDİ
Aynı zamanda Fotomaç'ta yer alan habere göre teknik direktör Jose Mourinho'nun da hem Vlahovic, hem de Sancho için olumlu rapor verdiği bildirildi. Mourinho'nun hücum hattında hızlı oynayan isimleri istediği aktarıldı.
Fenerbahçe yönetimi de kanat forvette Sancho ve ileri uçta Vlahovic'i önceliğe aldığı kaydedildi. Jadon Sancho bu sezon kiralık oynadığı Chelsea'de 39 maçta 4 gol atıp, 10 asist yaptı. Dusan Vlahovic ise Juventus'ta 39 resmi maçta 14 gol atarken 5 de gol pası verdi.
FORVET LİSTESİ HAZIR
Sarı-lacivertliler transfer dönemi öncesi hücum hattındaki alternatifleri belirliyor. Bir süredir Dusan Vlahovic'i takip eden Fenerbahçe ayrıca Al Hilal'den Aleksandar Mitrovic ve Milan'da kiralık oynayan ama bonservisi Roma'da olan Tammy Abraham'ı takip ediyor.
Fenerbahçe'nin forvet hattına Avrupa'nın önde gelen yıldızlarını getirmek istediği vurgulandı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi savunmadaki belirsizlik sürüyor. Milan Skriniar'ın partneri henüz netleşmezken İsmail Kartal'ın Kojo Oppong, Mert Müldür ve Archie Brown arasından yapacağı tercih merakla bekleniyor. Sol bekte ise Levent Mercan'ın da oynama ihtimali bulunuyor. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 25 Ekim Pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde istatistikler göze çarpıyor. Sarı-kırmızılılar, puan tablosunda sarı-lacivertlilerin önünde olsa da Fenerbahçe'nin ligdeki ilk 8 haftalık periyotta 20 verinin 12'sinde rakibine üstünlük kurarak %50'lik bir fark yakaladığı ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. Sezon başında takıma katılan tecrübeli oyuncuyu eski kulübünün bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. İşte transferde tüm detaylar... -
Hüseyin Özkök, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesinde A Spor'a değerlendirmelerde bulundu. Özkök, sarı-kırmızılıları bir adım önde gördüğünü belirtirken Fenerbahçe'nin galibiyetinin de sürpriz olmayacağını ifade etti.