Fenerbahçe'den Wilfred Ndidi bombası! Jose Mourinho'dan transfere onay çıktı!
Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Yaz transfer sezonu için çalışmalarını ara vermeden sürdüren Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadroyla mücadele etmek isteyen sarı-lacivertliler, Leicester City ile Championship'e düşen yıldız futbolcu Wilfred Ndidi'yi gündemine aldı. İşte transferin detayları... (DIŞ HABER)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.04.2025 - 16:07
- Güncelleme Tarihi: 30.04.2025 - 16:10
Trendyol Süper Lig'de 33. haftada dev derbide Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe'de maçın hazırlıkları devam ediyor.
Oynadığı 31 maçta 23 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi sonucu topladığı 75 puanla lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde ikinci sırada yer alan sarı-lacivertliler, şampiyonluk yolunda hata yapmak istemiyor.
Diğer yandan transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme İngiltere Premier Lig'de Leicester City formasıyla Championship'e düşen Nijeryalı yıldız orta saha oyuncusu Wilfred Ndidi geldi.
Championship'e düşen Leicester City'nin önemli oyuncuları ile yollarını ayırması beklenirken Wilfred Ndidi'nin de Leicester City'nin alt lige düşmesinin ardından takımda kalmaya pek niyeti yok.
aspor.com.tr editörü Enes Arslan'ın Fransız basınından derlediği habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun bu transfere onay vermesinin ardından Nijeryalı futbolcunun temsilcileri ile sarı-lacivertli ekibin temsilcileri arasında görüşmelerin başladığı belirtildi.
28 yaşındaki orta saha oyuncusunun 9 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunuyor. Söz konusu haberde Fenerbahçe'nin bu serbest kalma maddesinin kaldırabileceğine vurgu yapıldı.
Wilfred Ndidi bu sezon Leicester City formasıyla 27 maçta forma giydi. Yıldız futbolcu bu maçlarda 1 gol 4 asistlik performans sergiledi.
Kariyerinde 3 kez kupa sevinci yaşayan Nijeryalı oyuncunun piyasa değeri 18 milyon Euro.
Wilfred Ndidi'nin kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçeli taraftarlar, Trabzonspor maçının ardından Başkan Ali Koç'a yönelik istifa tezahüratında bulundu. -
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Domenico Tedesco, ilk maçında Trabzonspor'u mağlup etti. Genç teknik adam maç sonunda açıklamalar yaptı. -
Fenerbahçe, kendi evinde Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. Sarı lacivertli oyuncu Archie Brown, maç sonunda açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, Trabzonspor maçının ardından yine flaş açıklamalarda bulundu. İşte Belgü'nün sözleri...