Fenerbahçe'de 4 isim Beşiktaş maçının kadrosunda yok!
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasındaki dev derbide Beşiktaş'a konuk olacak. Sarı lacivertlilerde zorlu mücadele öncesi 4 futbolcunun kadroda yer almayacağı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.12.2024 10:46
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında derbi maçta Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak.
Tüpraş Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakada Mehmet Türkmen düdük çalacak. Türkmen'in yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Candaş Elbil yapacak.
Ligde oynadığı 13 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan sarı-lacivertli ekip, 32 puanla ikinci sırada bulunuyor.
ÜST ÜSTE 5 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ YAKALADI
Jose Mourinho'nun ekibi, ligde oynadığı son 5 maçta 15 puan toplayarak lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi.
Samsunspor deplasmanındaki 2-2'lik beraberliğin ardından üst üste Sipay Bodrum FK, Trabzonspor, Net Global Sivasspor, Bellona Kayserispor ve Gaziantep FK'yi mağlup eden sarı-lacivertli takım, zirve takibini sürdürdü.
BEŞİKTAŞ DEPLASMANINDA 4 MAÇTIR KAYBETMİYOR
Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'a rakip sahada 4 maçtır mağlup olmuyor.
Son olarak 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında, pandemi sebebiyle liglere ara verilmesinin ardından 19 Temmuz'da oynanan lig maçında rakibine 2-0 mağlup olan sarı-lacivertli takım, ardından çıktığı 4 maçta 3 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.
Fenerbahçe, geçen sezon İsmail Kartal yönetiminde deplasmanda çıktığı müsabakayı ise Dzeko, Tadic ve Szymanski'nin golleriyle 3-1 kazanmıştı.
FENERBAHÇE'DE 4 İSİM DERBİDE YOK
Fenerbahçe Beşiktaş'ı yenerek, zirve yarışında puan kaybetmek istemiyor.
Sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş derbide forma giyemeyecek.
İyileşen ve takımla çalışmalara başlayan milli stoper Çağlar Söyüncü teknik heyetin görev vermesi halinde oynayabilecek.
Milliyet'in haberine göre, teknik Direktör Jose Mourinho'nun, Cengiz Ünder ve Bartuğ Elmaz'ı da sakatlıkları olmamasına rağmen kadroya almayacağı öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Euroleague'in 2. haftasında yarın Alman ekibi Bayern Münih'i konuk edecek. -
Eski Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, "Bir Fenerbahçeli olarak kulübümüzün her tartışmasında değerli futbolcumuz Kante'nin isminin geçmesinden rahatsızım. Maliyetlerin daha da yüksek görünmesi için rakamların vergi dahil olarak dile getirilmesini de manidar buluyorum" dedi. -
Trendyol Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Fenerbahçe, milli arda iç transfere yöneldi. Sarı-lacivertli ekibin o yıldızla sözleşme uzatmak için masaya oturacağı öğrenildi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de lige verilen milli arada ara transfer çalışmaları başladı. Sarı-lacivertlilerde ocak ayında gelecek isimlerle ilgili planlama yapılırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Kanarya'ya transferde adeta piyango vurduğu öğrenildi. İşte o gelişme ve transferin detayları... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)