Fenerbahçe'de Olympiakos maçı öncesi büyük endişe!
UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Fenerbahçe, 18 Nisan Perşembe günü evinde Olympiakos ile kozlarını paylaşacak. Kanarya zorlu rakibini eleyerek yarı finale kalmayı hedefliyor. Ancak sarı lacivertlilerde kritik mücadele öncesi büyük bir endişe hakim. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.04.2024 - 13:22
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçında 18 Nisan Perşembe günü sahasında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek.
Saat 22.00'de Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler düdük çalacak. Stieler'in yardımcılıklarını Christian Gittelmann ve Mark Borsch yapacak. Karşılaşmanın VAR hakemi ise Christian Dingert olacak.
Maçta VAR koltuğunda ise Christian Dingert oturacakken, AVAR'da da Sascha Stegemann yer alacak.
Sarı lacivertliler geçen hafta kozlarını paylaştığı rakibi karşısında sahadan 3-2'lik skorla yenik ayrılmıştı. İsmail Kartal'ın öğrencileri bu kez iyi bir sonuç alarak yarı finale kalmayı hedefliyor.
Öte yandan Fenerbahçe - Olympiakos müsabakası öncesi flaş bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...
UEFA Konferans Ligi'nde perşembe günü Fenerbahçe ilke karşılaşacak Olympiakos, İstanbul'a dinlenerek geliyor.
Fanatik'in haberine göre, Yunanistan Futbol Federasyonu, her iki takımın da Avrupa'da mücadele ediyor olması nedeniyle Olympiakos-PAOK maçını ertelemişti.
Böylece kırmızı-beyazlılar, Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Fenerbahçe'nin karşısına daha dinlenmiş olarak çıkacak.
DİĞER HABERLER
-
Sadetttin Saran'ın gözaltına alınmasının ardından Fenerbahçe Spor Kulübü sosyal medyadan açıklama yayınladı. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe'nin listesindeki Anthony Musaba ile ilgili konuştu. -
Ocak transfer döneminde kadrosuna mutlaka bir santrfor takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'de uzun süredir Alexander Sörloth transfer listesinin ilk sırasında yer alıyordu. Sarı-lacivertliler, Norveçli golcüyü transfer edebilmek için maddi olarak inanılmaz bir transfer operasyonuna hazırlanıyor. İşte ayrıntılar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran uyuşturucu temin etme, uyuşturucu kullanımını kolaylaştırmak ve uyuşturucu kullanma suçlarından İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı.