FENERBAHÇE HABERİ: Transferde Bonucci sürprizi! İşte yeni adresi
Fenerbahçe'nin ara transferde büyük umutlarla kadrosuna kattığı Leonardo Bonucci, Kanarya ile yol ayrımına geldi. Deneyimli stopere Amerika'dan sonra bir talip daha çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
Fenerbahçe'nin İtalyan savunmacısı Leonardo Bonucci ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor.
Takvim'de yer alan habere göre devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'ye katılan Leonardo Bonucci'ye İtalyan ekibi Genoa kancayı taktı.
Union Berlin forması giydiği dönemde de 36 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek isteyen ancak Kanarya'ya kaptıran Genoa, gelecek sezon için Bonucci'yi istiyor.
Fenerbahçe ile sezon sonuna kadar kontratı bulunan Bonucci'nin yeniden İtalya'ya dönmeye sıcak bakacağı ve en az 1 yıl daha futbol oynadıktan sonra da kariyerini noktalamayı düşündüğü iddia edildi.
Sarı-lacivertli ekipte bu sezon toplam 8 maçta oynayan Bonucci, 379 dakika süre aldı. Tecrübeli savunmacı, 1 de asist yaptı.