İsmail Yüksek: Trabzonspor maçına daha konsantre olmuş olabiliriz!
UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda Union Saint-Gilloise'e sahasında 1-0 kaybeden Fenerbahçe, deplasmandaki ilk maçı 3-0 kazanmasının avantajıyla çeyrek finale yükseldi. Mücadele sonrası sarı lacivertlilerde İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.03.2024 - 23:02
- Güncelleme Tarihi: 14.03.2024 - 23:03
UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda Union Saint-Gilloise'e sahasında 1-0 kaybeden Fenerbahçe, deplasmandaki ilk maçı 3-0 kazanmasının avantajıyla çeyrek finale yükseldi. Karşılaşma sonrası sarı lacivertlilerde İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"İstediğimiz oyunu sahada sergileyemedik ama turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Rakibimiz iyi mücadele etti. Tur geçtiğimiz için mutluyum. Aslında biz profesyonel futbolcuyuz, maç maç bakmalıyız. Pazar günkü maça daha konsantre olmuş olabiliriz. Ama biz hem ligde hem Avrupa'da gitmek istiyoruz. Önemli bir maç Trabzonspor deplasmanı, o maçı düşünmeliyiz. Maç maç gitmeliyiz"
"Kendi yaşadığım, doğduğum bölgede beni söyleyişe çağırdılar. Genç bir kardeşimizden bir soru geldi. Hayalimdeki takımı sordular. Ben de 'Zaten hayalimdeki takımda şu anda forma giyiyorum.' dedim. Sonrasında 'İleride Premier League'de forma giyme şansı bulsan hangi takımı seçerdin?' diye soruldu. Küçükken, lige ambargo koyduğu zamanlar Manchester United'ı izlediğimi söylemiştim. Yanlış yansıtıldı bu. Bunu da açıklamak isterim."
DİĞER HABERLER
-
Son dakika spor haberleri: Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş'ı 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup ederek zirve yarışında önemli bir 3 puanın sahibi oldu. Sarı lacivertliler sosyal medya hesabından maçın ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'de 11. hafta maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler 2-0 geriye düştüğü maçta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup ederek Galatasaray ile puan farkını 4'e indirdi. -
Süper Lig'in 11. haftasındaki dev mücadelede Fenerbahçe cephesi, 45+2. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda penaltı itirazında bulundu. Hakem Ali Yılmaz ise oyunu devam ettirdi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaştı. Sarı-lacivertiler 2-0'dan geri gelerek derbiyi 2-3 kazandı. Maçın ardından teknik direktör Domenico Tedesco, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...