Kadıköy'de 2 kırmızı kart çıktı! İşte o pozisyon...
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe ile Siltaş Yapı Pendikspor kozlarını paylaştı. Karşılaşmanın 71. dakikasında misafir takımdan Welinton, yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. İşte o pozisyon...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.03.2024 - 20:53
- Güncelleme Tarihi: 10.03.2024 - 21:27
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe ile Siltaş Yapı Pendikspor kozlarını paylaştı. Karşılaşmanın 71. dakikasında misafir takımdan Welinton, yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.
İŞTE O POZİSYON:
PENDİKSPOR 9 KİŞİ KALDI!
90+1. dakikada Pendikspor'lu Arnaud Lusamba yaptığı müdahale sonrası faul kararı çıkınca hakemi alkışlayarak tepki gösterdi. Önceden sarı kartı bulunan Lusamba bu hareketi sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla takımını 9 kişi bıraktı.
İBRAHİM ÜZÜLMEZE DE KIRMIZI ÇIKTI!
90+6'da Fenerbahçe'nin 3. golünün ardından itirazlarda bulunan Pendikspor teknik direktörü İbrahim Üzülmez de kırmızı kart gördü ve tribüne gönderildi.
DİĞER HABERLER
-
Ziraat Türkiye Kupası 4 Mart Çarşamba günün oynanacak grup maçlarının hakemleri açıklandı. -
Nihat Hatipoğlu'na genç bir Fenerbahçeli taraftarın sorduğu soru kısa süre içerisinde gündem oldu. İşte sosyal medyada tıklanma rekoru kıran o soru... -
Fenerbahçe, yapılan iş birliği kapsamında taraftarların verilerin sızdırıldığına dair iddialara cevap verdi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun son haftasında 4 Mart Çarşamba günü Gaziantep FK'ya konuk olacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)