FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ | Atletico Madrid'den Çağlar Söyüncü transferinde akıl oyunları!
Devre arası transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i kadrosuna katmıştı. Kadrosunu bir stoper transferiyle daha güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, Çağlar Söyüncü'ye Fenerbahçe forması giydirmek için yoğun mesai harcıyor. Atletico Madrid cephesi ise, sarı-lacivertli kulübe gitmek isteyen 27 yaşındaki stoper ile ilgili akıl oyunları yapmaya devam ediyor. İşte ayrıntılar...
Giriş Tarihi:
PAYLAŞ
ABONE OL
YAZI
Trendyol Süper Lig'de ilk 21 hafta sonunda topladığı 54 puanla liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Sezon öncesi hareketli bir yaz transfer dönemi geçiren sarı-lacivertliler, kış transfer dönemine de hızlı bir giriş yaptı.
Kanarya, 11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde şu ana kadar iki yıldızı renklerine bağladı.
Fenerbahçe ilk olarak Union Berlin forması giyen Leonardo Bonucci'nin transferini açıkladı.
Sarı-lacivertliler, tecrübeli stoperle sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Kanarya ikinci olarak ise sezon başında da transfer etmek istediği Rade Krunic'i duyurdu.
Fenerbahçe, Milan forması giyen Boşnak orta saha oyuncusunu satın alma opsiyonuyla kiraladı.
Bonucci ve Krunic'i kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde gözler Çağlar Söyüncü transferine çevrildi.
Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katmak istiyor, oyuncu da sarı-lacivertli kulüp haricinde gelen hiçbir teklifi kabul etmiyor.
Atletico Madrid onu farklı bir takıma göndermek istese de Çağlar'ın net tutumu sebebiyle Porto, Milan, West Ham gibi ekipler transferden çekilmek zorunda kaldı.
Atletico Madrid ise akıl oyunlarına devam ediyor.
Çağlar, Atletico'nun Granada ile oynadığı maçın kadrosunda yer aldı.
İspanyol basınında yer alan ve Fotomaç'ın derlediği habere göre, Atletico Madrid'in 27 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak gönderme opsiyonunu geri çektiği haberleri yer alsa da Fenerbahçe cephesi aportta beklemeye devam ediyor.
Çağlar'ın da bu transfer için çok istekli olması Kanarya'nın en büyük avantajı. Bu durum Atletico yönetimini de köşeye sıkıştırıyor.
CENGİZ İLE 3. BULUŞMA
Çağlar Söyüncü'nün Fenerbahçe'ye transferi halinde kankalar yine bir araya gelecek.
Çağlar ile sezon başında transfer edilen Cengiz Ünder daha önce Altınordu ve Leicester City'de beraber forma giymişlerdi.
Fenerbahçe birlikte oynayacakları 3. takım olabilir.