Fenerbahçe - EMS Yapı Sivasspor maçı CANLI İZLE | Trendyol Süper Lig
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe sahasında EMS Yapı Sivasspor'u ağırlıyor. Süper Lig'de son maçında evinde Vavacars Fatih Karagümrük'ü 2-1 ile geçen İsmail Kartal'ın öğrencileri Kadıköy'de ağırladığı rakibini mağlup edip kara bulutları dağıtmak istiyor. Süper Lig'de son 3 maçta galibiyet elde edemeyen Ems Yapı Sivasspor ise güçlü rakibi karşısında 3 puan alıp çıkışa geçmek istiyor. Bu maçın canlı anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.12.2023 19:56
- Güncelleme Tarihi: 04.12.2023 21:58
Trendyol Süper Lig'in 14. haftanın son maçında Fenerbahçe ile EMS Yapı Sivasspor karşı karşıya geliyor.
Süper Lig'de son maçında evinde Vavacars Fatih Karagümrük'ü 2-1 ile geçen İsmail Kartal'ın öğrencileri Kadıköy'de ağırladığı rakibini mağlup edip taraftarını mutlu etmek istiyor.
Süper Lig'de son 3 maçta galibiyet elde edemeyen Ems Yapı Sivasspor ise güçlü rakibi karşısında 3 puan alıp çıkışa geçmek istiyor.
Bu maçın canlı anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz.
FENERBAHÇE - EMS YAPI SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA, NE ZAMAN?
Fenerbahçe - EMS Yapı Sivasspor maçı 4 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de başladı. Mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.
FENERBAHÇE PENDİKSPOR MAÇ 11'LERİ:
Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Samet, Oosterwolde, Ferdi, Crespo, Fred, Szymanski, Tadic, İrfan Can, Dzeko
EMS Yapı Sivasspor: Ali Şaşal, Alaaddin, Caner, Camara, Uğur, Yunus Emre, Charisis, Saiz, Burak, N'Jie, Manaj
FENERBAHÇE'DE SAKATLAR DÖNÜYOR!
Fenerbahçe, EMS Yapı Sivasspor maçıyla Fred Rodrigues ve Alexander Djiku'ya kavuşacak. Uzun süreli sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalan Fred ve Djiku'nun yokluğunda, üst üste puanlar kaybeden sarı-lacivertlilere her 2 oyuncudan da iyi haber geldi. EMS Yapı Sivasspor karşısında Fred'in ilk 11'de, Djiku'nun ise kulübede olması bekleniyor. Son olarak 29 Ekim tarihinde ligde oynanan Pendikspor maçında sakatlanan Fred, ligde 3, Avrupa'da 2 olmak üzere 5 maç kaçırmıştı. Djiku ise son olarak 26 Ekim tarihinde Ludogorets deplasmanında forma giymiş ve daha sonra 2 Avrupa ve 4 lig olmak üzere 6 maçta takımını yalnız bırakmıştı. Bu isimlerin yanı sıra son oynanan Nordsjaelland maçında sakatlığı nedeniyle yer almayan Ferdi Kadıoğlu da Sivasspor maçında sahada olacak.
ZAJC BELİRSİZ
Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Miha Zajc'ın durumu belirsizliğini koruyor. Milli takımında yaşadığı hafif sakatlık nedeniyle VavaCars Fatih Karagümrük maçının kadrosuna alınmayan Sloven oyuncu, Nordsjaelland kafilesinde de yer almamıştı. Miha Zajc'ın, Sivasspor maçında da riske edilmesi beklenmiyor.
SERDAR VE MERT HAKAN HAZIR DEĞİL
Fenerbahçe'de sakatlıklarını atlatan diğer isimler Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş, henüz hazır durumda bulunmuyor. Uzun süreli sakatlıklarının ardından bireysel çalışmalar yapan her 2 oyuncunun da Sivasspor maçında kadroda olması beklenmiyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı süren Rodrigo Becao ve Miha Zajc da müsabakada forma giyemeyecek.
CRESPO SINIRDA
Fenerbahçe'de Miguel Crespo, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Portekizli oyuncu, EMS Yapı Sivasspor karşısında kart görmesi durumunda Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.
SİVASSPOR'DA KOITA SAKAT
Sivasspor'da, Fenerbahçe maçı öncesinde golcü oyuncu Fode Koita'nın sakatlığı bulunuyor. Süper Lig'de bu sezon 3'er sarı kart gören forvet Rei Manaj ve defans oyuncusu Caner Osmanpaşa ceza sınırında yer alıyor.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Tarfin, Dwight Powell'ı kadrosuna kattığını resmen duyurdu. -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında 31 Ekim Cumartesi günü evinde Göztepe'yi konuk edecek. Chobani Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Oğuzhan Çakır yönetecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi 4. hafta maçında Fenerbahçe, evinde Liverpool'u ağırlayacak. İngiliz basınında yer alan habere göre, kritik karşılaşma öncesi Liverpool'da dev bir kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe Kulübü, İsmail Kartal ile yolların ayrılmasının ardından kasım ayının ilk haftasında girilecek milli araya kadar takımı Dirk Kuyt’ın çalıştıracağını açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)