Transferde bombe gelişme! Galatasaray'ın eski yıldızı Fenerbahçe'ye
Spor Toto Süper Lig'de sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak isteyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertliler yeni sezon için transfer operasyonuna başlamıştı. Transfer listesini belirleyen Kanarya'nın gündemine flaş bir isim geldi. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonlarda Galatasaray forması giyen o yıldız için devreye girdi. İşte gündem yaratan transfer gelişmesinin ayrıntıları... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB GS spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.04.2023 - 10:09
- Güncelleme Tarihi: 21.04.2023 - 13:31
Spor Toto Süper Lig'de ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor.
Sarı lacivertliler bir yandan zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek isterken, bir yandan da transfer operasyonuna dört bir koldan devam ediyor.
Yönetimin, teknik direktör Jorge Jesus ile gelecek sezon için fikir alışverişinde bulunduğu kaydedildi.
Portekizli hocanın yeni sezonda kalıp kalmayacağı henüz belli olmasa da transfer planlamaları yapılmaya devam ediyor.
68 yaşındaki çalıştırıcı, bu sezon takım yapılanmasında gördüğü eksiklikleri sarı lacivertli idarecilere iletmişti.
Yönetime geniş kapsamlı bir rapor sunan Jesus, belli başlı bölgelere takviye yapılmasını talep etti.
Ali Koç ve kurmayları da bu rapor sonrası harekete geçti.
Fenerbahçe'de ilk olarak izleme komitesi ve menajerlerin önerdiği oyuncular değerlendirmeye alınıyor.
Daha sonra bu isimler teknik direktör Jorge Jesus'a iletiliyor.
Jesus'un onaylaması durumunda pazarlık aşamasına geçiliyor.
Bu doğrultuda sarı lacivertlilerin yeni sezondaki hedeflerinden birisi de orta saha.
Kanarya, orta alanda fark yaratacak ve teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu arıyordu.
Piyasa araştırmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi.
O ismi teknik direktör Jorge Jesus'un da çok olumlu karşıladığı iddia edildi.
Fenerbahçe'nin gündemine gelen futbolcu ise geçtiğimiz dönemlerde Galatasaray'da forma giymişti.
Transfere Jorge Jesus'un da onay vermesinin ardından girişimler başladı.
İşte sarı lacivertlilerin gündemine gelen o yıldız...
F.BAHÇE'DEN MARIO LEMINA BOMBASI!
Fenerbahçe, Premier Lig takımlarından Wolverhampton'da forma giyen eski Galatasaraylı Mario Lemina'yı kadrosuna katmak istiyor.
Yıldız orta saha devre arasında Wolverhampton'a imza atmıştı.
İngiltere'de istenen performansı tam olarak yansıtamayan Lemina ile sezon sonunda yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Sarı lacivertlilerin de bu gelişme sonrası devreye girdiği öne sürüldü.
Yönetimin, sembolik bir bonservis ücreti teklif ederek Gabonlu orta sahayı kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
29 yaşındaki ismin ise yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.
Fenerbahçe'nin, Wolverhampton ile anlaşması durumunda Lemina'ya 3-4 senelik sözleşme imzalatması bekleniyor.
1.84 boyundaki futbolcunun İngiliz ekibiyle olan kontratı 2025 yılında sona erecek.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Beşiktaş zaferi sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Tedesco, son zamanlarda taraftarların kendisini Fatih Sultan Mehmet'e benzetmesiyle ilgili soruya da yanıt verdi. -
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasındaki dev derbide Fenerbahçe, deplasmanda Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül de sarı lacivertlilerin galip geldiği mücadelenin ardından flaş ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş ve Fenerbahçe haberleri (BJK FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında oynanan derbide Fenerbahçe, Beşiktaş deplasmanında 2-0 geri düştüğü maçta 3-2'lik skorla galip geldi. Sabah yazarı Ahmet Çakar, derbiyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte o sözler... -
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertliler dev derbiden 3-2'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da Beşiktaş - Fenerbahçe maçını flaş sözlerle değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş ve Fenerbahçe haberleri (BJK FB spor haberi)