Flaş açıklama! Jesus ve Flamengo...
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışına devam ederken yaralar alan Fenerbahçe'de işler iyi gitmiyordu. Son zamanlarda yaşanan olaylar nedeniyle sarı-lacivertli taraftarların tepkisi arttı. Jorge Jesus'un ayrılacağı sık sık gündeme gelirken flaş gelişmeler yaşandı. Sürekli tecrübeli teknik direktörün peşine düşen Flamengo, kendi teknik direktörü olan Vitor Pereira ile yollarını ayırdı. Brezilya kulübü Jorge Jesus'u bir an önce takımın başına geçirmek isterken, Fenerbahçe'den Flamengo'ya Jesus ile ilgili uyarı geldi. Portekizli gazeteci Bruno Andrade, sarı-lacivertlilerin Jorge Jesus için Flamengo'ya verdiği yanıtı açıkladı. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.04.2023 - 12:02
Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Sarı-lacivertlilerin sezon başında 1 yıllık sözleşme imzaladığı Portekizli teknik adam ile ilgili ayrılık iddialarının ardı arkası kesilmiyor.
68 yaşındaki çalıştırıcı da geleceğiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Sevilla ile oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçı sonrası Brezilyalı gazeteci Gabriel Reis'e konuşan Jesus, "Türkiye'de hava çok soğuk ve uyum sağlamakta zorlanıyorum. Ancak mayıs ayını beklememiz gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı.
Bu açıklaması sonrası geleceğiyle ilgili birkaç açıklama daha yapan Jorge Jesus, son olarak Fatih Karagümrük maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Deneyimli hoca, "Başkanla devamlı konuşuyoruz. Kendisi bu kulübe her anlamda çok fedakarlık yapıyor. Maddi anlamda fedakarlık yapıyor. Hoş olmayan durumlar da yaşıyor.
Devamlı konuşuyoruz. Devam etmemi istediğini belirtti ama en başında sezon bittiği zaman 'iki taraf oturur karar veririz' diye görüştük.
Ligin bitmesine 1 ay kaldı. Bunu konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Şu anda yapmamız gereken şey önümüzdeki maçlara odaklanmak.
Kupada yarı finaldeyiz, final oynayabiliriz. Ligde savaşımıza devam ediyoruz. Ligde iyi şansımızın olduğuna inanıyoruz. İşler normal giderse sezon sonunda bakacağız." ifadelerini kullandı.
Adı Brezilya ve Suudi Arabistan milli takımlarıyla da anılan Jorge Jesus için Flamengo iddiaları yeniden alevlendi.
Brezilya ekibi, teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı.
Flamengo'da Pereira'nın ayrılığı sonrası teknik direktörlük görevi için ilk hedef Jorge Jesus olarak belirlendi.
Brezilya ekibi, 2019/2020 sezonunda da takımı çalıştıran 68 yaşındaki teknik direktörü yeniden takımın başına geçirmek istiyor.
Flamengo'nun Jorge Jesus ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği öne sürülürken, Brezilya basınında flaş bir iddia ortaya atılmıştı.
Brezilya ekibinin Jesus'un mayıs ayında sona erecek sözleşmesini beklemeden bir an önce teknik direktörlük görevine getirmeyi planladığı duyuruldu.
Konuyla ilgili Fenerbahçe'den Flamengo'ya yanıt geldi.
FESİH BEDELİNDEN VAZGEÇİLMEYECEK
fotomac.com.tr editörü Mert Kılıç'ın derlediği habere göre; Portekizli gazeteci Bruno Andrade, Fenerbahçe'nin Flamengo'ya Jorge Jesus'un fesih bedelinden vazgeçmeyeceğini ilettiğini açıkladı.
Andrade; Fenerbahçe'nin, Jesus'un Flamengo'ya gidişini kolaylaştırmayacağını da belirtti.
Portekizli gazeteci, Flamengo'nun sezon başında Fenerbahçe'ye gönderdiği Willian Arao için sarı-lacivertlilere bonservis konusunda kolaylık sağlamadığı ve Fenerbahçe'nin de Jorge Jesus konusunda Flamengo'ya kolaylık sağlamayacağını söyledi.
Bruno Andrade, Flamengo Başkanı Rodolfo Landim'in Jorge Jesus'un Brezilya ekibinden ayrılarak Benfica'ya gitme şeklinden rahatsız olsa da Jesus'un gelişine sıcak baktığını belirtti.
Haberde Flamengo'nun Jorge Jesus'un alternatifi olarak Jorge Sampaoli'nin belirlendiği kaydedildi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de Domenico Tedesco rüzgarı esiyor. Fizik kondisyon konusunda takımdan memnun olmayan ve ilk 11'de birçok değişikliğe imza atan İtalyan hocanın bu kararı sonrası bazı isimlerin takımdan ayrılması bir kez daha gündeme geldi. Yaz transfer döneminde gelen teklifleri reddeden oyuncular ara transfer döneminde takımdan ayrılabilir. İşte son detaylar... FB SPOR HABERLERİ -
Fenerbahçe'de sezon başında yapılan ancak büyük eleştiri konusu olan Portekiz kampıyla ilgili flaş bir gerçek ortaya çıktı. Sarı lacivertlilerin as kadrosunda yer alan 8 oyuncunun, o kampta bulunmaması tartışmaları alevlendirdi. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Golcü noktasında arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'ye sürpriz bir isim önerildi. Galatasaray'ın da bir dönem peşinde olduğu oyuncu için dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. İşte transferdeki son gelişmeler... FB SPOR HABERLERİ -
Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle Samsunspor maçında oynayamayan Ederson'un Karagümrük maçında oynayıp oynayamayacağı merak konusu oldu. İşte Brezilya file bekçisinin son durumu... FB SPOR HABERLERİ