Fenerbahçe'de Jorge Jesus Karagümrük maçı sonrası konuştu!
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası sarı lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.04.2023 - 23:09
- Güncelleme Tarihi: 10.04.2023 - 23:10
Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, Karagümrük karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"Oyuncularımı tebrik ederim. Alanyaspor maçında da benzer senaryo yaşadık. Hakem yönetimi de maçı karmaşıklaştırdı. Arao'nun golü neden iptal edildi? Valencia'nın penaltısı neden verilmedi? Anlamadım!"
"Bunu kazanmış olmamıza rağmen söylüyorum. Hakemler hakkında konuşmayı sevmiyorum. Umarım hakemler hakkında bu sezon bir daha konuşmak zorunda kalmam."
"Biz hala ligin ortada olduğunu düşünüyoruz ve şansımız olduğuna inanıyoruz. Rakibimiz de puan kaybedecek. Hangi takımın daha az puan kaybedeceğini göreceğiz. Kupada yarı finaldeyiz ve ligde ezeli rakibimizin 6 puan gerisindeyiz. Biz hala savaşmaya devam ediyoruz."
DİĞER HABERLER
-
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında, Chobani Stadyumu'nda Fenerbahçe, Beşiktaş'ı ağırlıyor. Süper Lig'de lider Galatasaray'ın ardından ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, istikrarlı formunu kupa maçında da sürdürmek istiyor. Beşiktaş ise ligde beklenmedik puan kayıplarının ardından kupa yolunda kritik bir galibiyet elde etmeyi hedefliyor. İki takımın da çok sayıda eksiği bulunurken Domenico Tedesco ve Sergen Yalçın'ın stratejileri, kupa karşılaşmasının kaderini belirleyecek. Peki, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi ne zaman ve saat kaçta? Hangi kanalda? -
Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin VAR hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Beşiktaş haberleri (FB BJK spor haberi) -
Ocak transfer dönemi için çalışmalarını 4 koldan sürdüren Fenerbahçe'de ayrılacak isimler de netleşiyor. Sarı-lacivertlilerden sezon başında Girona'ya kiralık olarak gönderilen Dominik Livakovic ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Ocak transfer döneminde kadrosuna bir orta saha eklemesi yapmayı planlayan Fenerbahçe'nin gündemine PSV Eindhoven'ın yıldızı Joey Veerman gelmişti. Sarı-lacivertliler transferde büyük ölçüde anlaşma sağlamıştı ancak görüşmelerin durduğu iddia edildi. İşte detaylar... (FB spor haberi)