TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe'de Enner Valencia'dan sürpriz karar! Teklifi reddetti
Fenerbahçe'nin bu sene parlayan yıldızı Enner Valencia ile ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Yıldız oyuncuya, Suudi Arabistan'dan dev bir teklif geldiği kaydedildi. Ancak Ekvadorlu futbolcunun bu teklifi reddettiği ifade edildi. İşte o teklifin detayları... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.09.2022 14:16
Fenerbahçe'nin yıldızı Enner Valencia attığı gollerin yanı sıra Sarı-Lacivertliler'e bağlılığıyla da gönüllere taht kuracak. Yıldız futbolcuya geçtiğimiz çarşamba günü Suudi Arabistan'dan müthiş bir teklif geldi.
FENERBAHÇE'DEN YILLIK 1.5 MİLYON EURO KAZANIYOR
Takvim'in haberine göre, bir Suudi Arabistan kulübü Enner Valencia'ya 4 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif etti. Valencia, 12 milyon Euro'luk teklifi hiç düşünmeden geri çevirdi. 32 yaşındaki yıldız Fenerbahçe'den yıllık 1.5 milyon Euro kazanıyor.
BURADAN AYRILMAK İSTEMİYORUM
Sarı-Lacivertliler'in yıldız oyuncusunun yakın çevresine, "Fenerbahçe'de çok mutluyum. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bunu başarmadan, müthiş taraftarımızı sevindirmeden buradan ayrılmak istemiyorum" dediği öğrenildi.
Fenerbahçe için astronomik teklifi geri çeviren Enner Valencia'nın kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. 2.4 milyon Euro güncel piyasa değeri olan Ekvadorlu yıldız 2020 yılında Tigres'ten bedelsiz olarak transfer edilmişti.
Bu sezon oynadığı her 75 dakikada bir gol atan Valencia, Süper Lig'de 63 maçta forma giydi ve 25 kez fileleri havalandırdı. Yıldız golcünün ligde 11 de asisti bulunuyor. Bu sezon ligde 6 gol atan Valencia, Ümraniye, Kasımpaşa ve Adana Demirspor maçlarında duble yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe haberleri | Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi teknik direktör gündemi hareketlenirken, daha önce Hakan Safi ile görüştüğü belirtilen Antonio Conte'den dikkat çeken bir açıklama geldi. İtalyan teknik adam, kapıyı tamamen kapatmadı. -
Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Slavia Prag karşısında alınan 2-2'lik beraberlik sonrası eleştirilerin hedefi olan ve oyundan çıkarken tribünlerin tepkisiyle karşılaşan Kerem Aktürkoğlu için kritik süreç başladı. Milli futbolcuya Galatasaray derbisinde ilk 11'de şans vermeyi planlayan İsmail Kartal'ın, Kerem'in bu maçta sergileyeceği performansa göre bir karar alacağı öğrenildi. İşte detaylar... -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Süper Lig'den 8 kulübe para cezası verdi. -
Galatasaray ile oynayacağı dev derbiye odaklanan Fenerbahçe, RAMS Park'tan galibiyetle dönerek zirveyle arasındaki puan farkını kapatmayı amaçlıyor. Dev maça özel olarak hazırlanan Vedat Muriç'in, teknik direktör İsmail Kartal ile dikkat çeken bir toplantı yaptığı öğrenildi. İşte kritik görüşmenin detayları...