TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe aradığı stoperi buldu! Ruben Semedo...
Fenerbahçe'de Kim Min-Jae ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, stoper arayışları da hız kazandı. Sarı lacivertliler, savunma hattında oluşacak boşluğu kaliteli bir isimle doldurmak istiyor. Bu doğrultuda harekete geçen yönetim, Jorge Jesus'un eski öğrencisi Ruben Semedo'yu gündemine aldı. İşte ayrıntılar... (aspor.com.tr - Dış Haberler / KUBİLAY AÇIKGÜN)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.07.2022 - 11:54
- Güncelleme Tarihi: 23.07.2022 - 11:57
Fenerbahçe'de transferde hareketli günler yaşanıyor. Sarı lacivertliler, Kim Min-Jae'nin olası satışı sonrası yıldız savunmacının alternatifini belirledi.
Yönetim, Jorge Jesus'un eski öğrencisi Ruben Semedo için harekete geçme kararı aldı.
Portekiz basınında yer alan habere göre, Fenerbahçe, 28 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.
Haberde Jesus'un, stoper takviyesi istediği ve Ruben Semedo'nun yolunun Türkiye'den geçebileceği aktarıldı.
Sarı lacivertlilerin, Kim Min-Jae'nin transferi sonrası oluşan boşluğu Semedo'yla dolduracağı ifade edildi.
Resmi temasların kurulduğu ve Portekizli defansın, kariyerinde en iyi sezonunu geçirdiği Jorge Jesus'la çalışmaya sıcak baktığı vurgulandı.
Bonservisi Olimpiakos'da bulunan 1.91 boyundaki Semedo, geçen sezonu kiralık olarak Porto'da geçirmişti.
Yunan ekibiyle sözleşmesi 2023 yılında sona erecek Semedo, Jorge Jesus'la 2016-2017 sezonunda Sporting'de çalışmıştı.
Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan savunmacı, kariyerinde Villarreal, SD Huesca, Reus Deportiu, Vitória Setúbal ve Rio Ave gibi takımlarda da boy göstermişti.
DİĞER HABERLER
-
Efeler Ligi 7. hafta karşılaşmasında Altekma, İzmir’de konuk ettiği Fenerbahçe'ye 25-20, 19-25, 17-25, 18-25'lik setlerle 3-1 mağlup oldu. İşte detaylar... -
Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, hocalık kariyerinde 2 kez karşılaştığı Galatasaray ile bu kez sarı-lacivertlilerin başında derbi heyecanı yaşayacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Çaykur Rizespor maçı sonrası PFDK'ya sevk edilen ancak ceza almayan Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Ederson ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tüzemen, "Fenerbahçe - Galatasaray derbisi olmasaydı, Ederson'a ceza verirlerdi. Bu hareketin derbi öncesi olması, böyle bir kararı engelledi" ifadelerini kullandı. -
Fenerbahçe'nin sezon başında Benfica'dan kadrosuna kattığı Kerem Aktürkoğlu, sarı lacivertli formayla henüz beklenen istikrarı sağlayamadı. Milli futbolcunun tam randımanlı olmayan performansının ardından flaş gelişmeler de yaşanabilir. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)