Fenerbahçe'nin eski yıldızı Jorge Jesus'un ekibine katılıyor!
Yeni sezon öncesi dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus'u takımın başına getiren Fenerbahçe'de, flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertliler, Portekizli çalıştırıcının ekibine sürpriz bir ismi dahil etme kararı aldı. Brezilya basınında yer alan habere göre, Jesus'un ekibinde Fenerbahçe'nin eski yıldızı da yer alacak. İşte o isim ve ayrıntılar... (aspor.com.tr - Dış Haberler / KUBİLAY AÇIKGÜN)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.06.2022 18:45
- Güncelleme Tarihi: 04.06.2022 18:49
Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Jesus'un takımın başına geçmesinin ardından İsmail Kartal'la da yollar ayrılmış oldu.
Sarı lacivertliler, 67 yaşındaki antrenöre imza töreni düzenledi.
Törende iddialı açıklamalarda bulunan Jesus, "Burada olmak benim için büyük bir gurur. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü biliyordum. Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olduğunu bilerek geldim" dedi.
Portekizli çalıştırıcı, "Beklentileri biliyordum. Buraya maddi sebeplerden dolayı gelmedim. Beni isteyen başka takımlar da vardı. Ben tutkulu bir takımı çalıştırmak istiyordum. Fenerbahçe de tutkulu bir camia. Bu yüzden buradayım." ifadelerini kullandı.
Jesus ayrıca, "Gereken imkanlara sahibiz. Bu sene şampiyon olmak istiyoruz. Ben de bütün tutkumla buradayım. Benim çalışma metodum, Fenerbahçe taraftarına çok benziyor." şeklinde konuştu.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise, Jesus ile ilgili olarak, "Hocamızı açıkladık. Bize yakışır şekilde İsmail Kartal hocamızla vedalaşmamızı yaptık. 33 yıllık kariyerinde 15 takım çalıştıran, 834 maçta 2.04 puan ortalaması yakalayan, dünyanın 10 iyi teknik adamlarından biri olan, kupalar kazanmış, dünyaca ünlü bir teknik adamı takımımızın başına getirdik." dedi.
Koç, "Gönlümün bir yerinde bu çılgın hocayı getirme hayali vardı. Biz onu, o bizi sevdi. Kolay adam mı? Değil. Dünyanın en iyi 10 antrenöründen biri seçilmek kolay değil. Gücümüzün yettiği en iyi hocayı getirdik. İnşallah hocamızın mutluluğu, sonuçlar alındığında daha pekişmiş olur. Ağzınızla kuş tutarsanız tutun, o top 3 direğin arasından geçmediğinde hiçbir şeyin kıymeti kalmıyor" ifadelerini kullandı.
Koç ayrıca, "Bana göre atabileceğimiz en büyük kurşunu attık. İnşallah beklentilerimiz gerçekleşir ve şampiyon oluruz." şeklinde konuştu.
Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'den flaş bir hamle daha geldi.
Brezilya basınında yer alan habere göre, sarı lacivertliler, Jesus'un ekibine eski yıldızını dahil etme kararı aldı.
Globo'nun verdiği bilgiye göre, Mehmet Aurelio'nun Jorge Jesus'un ekibine katılacağı belirtildi.
Aurelio'nun Fenerbahçe'de futbol menajeri olarak görev alacağı kaydedildi.
Aurelio, 2003-2008 yılları arasında sarı lacivertlilerde forma giymişti.
Türk vatandaşı konumunda bulunan Aurelio, Erol Bulut döneminde de yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Aston Villa deplasmanına çıkacak Fenerbahçe, ilk galibiyetini almak için sahaya çıkıyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın kritik mücadelede görev vereceği muhtemel 11 büyük ölçüde netleşti. İşte sarı-lacivertlilerin Aston Villa karşısındaki muhtemel kadrosu... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi konuk edecek Aston Villa'da teknik direktör Unai Emery, kritik mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin kalitesine dikkat çeken İspanyol çalıştırıcı, Fenerbahçe'ye büyük saygı duyduklarını vurguladı. -
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Aston Villa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı nedeniyle rehabilitasyon sürecini sürdüren Romelu Lukaku ise son antrenmanda takımla birlikte çalışmadı. -
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Aston Villa ile karşılaşacak. Maç öncesi sarı lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)