FENERBAHÇE HABERLERİ - Kanarya'da Jorge Jesus raporuyla geldi! 5 isim gözden çıkarıldı
FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ - 2022-2023 sezonuna Jorge Jesus ile girecek olan sarı-lacivertlilerde gündem transferler kadar hangi isimlerin takımdan ayrılacağına çevrildi. Fenerbahçe'yi yaklaşık 2.5 - 3 aydır takip eden Jesus hazırladığı raporla o isimleri gözden çıkardı. İşte detaylar... (FB SPOR HABERLERİ)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.06.2022 - 12:36
Fenerbahçe'de 2022- 23 sezonunun yapılanmasında takımda ayrılıklar yaşanacağının açıklanması dikkatleri 'Kimlerin gideceği' sorusuna çevirdi.
Berke Özer ve Jose Sosa, sözleşmelerinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılacak ilk isimler olarak ön plana çıktı.
OZAN TUFAN KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR!
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan oyunculardan olan Ozan Tufan yeni sezon yapılanmasında kadroda düşünülmüyor.
Ozan için Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın devrede olduğı öne sürülmüştü.
Ancak sarı-lacivertli yönetimden gelen açıklamada siyah-beyazlılardan ilginin geçen sezon olduğu, bu sezon bir girişimin bulunmadığı ifade edildi.
ÖZİL'İ VETO ETTİ!
Jorge Jesus, düzenlenen imza töreninde Mesut Özil için yönetimin aldığı kararın devam edeceğini açıkladı
Jorge Jesus'un bu kararında oynatmak istediği sistemde Özil'e yer olmadığı iddia edildi.
3 AYRILIK DAHA!
Berke Özer ve Jose Sosa'nın ardından kiralıktan dönecek bazı isimlere de veda edilecek.
Fenerbahçe ile sözleşmeleri devam eden Samatta, Lemos ve Meyer'e gelecek teklifler değerlendirmeye alınacak.
AYRILACAK OYUNCU SAYISI ARTABİLİR
Akşam'ın haberine göre; Sözleşmeleri devam eden ancak gözden çıkarılan başka isimlerle de yol ayrılımına gelinebileceği kaydedildi.
LUIZ GUSTAVO'YA ÜLKESİNDEN TALİP!
Sarı-lacivertlilerin maaş yükünden kurtulmak istediği Luiz Gustavo'ya ülkesinden talip çıktı.
Brezilya Ligi ekibi Botafogo'nun, deneyimli oyuncuyu kadrosuna katmak için ısrarcı olduğu öğrenildi.
Jesus'un basın toplantısında genellikle 4-4-2 taktiği üzerine oynadığını açıklamasının ardından forvet oyuncularının durumu merak edildi.
Jesus'un genellikle tercihlerinden pivot santrfor önceliği bulunuyor.
Bununla birlikte geçen sezon oldukça performansı düşük olan Valencia için de Jesus kararını verdi.
ENNER VALENCIA YOL AYRIMINDA!
Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istenilen katkıyı sağlayamayan Enner Valencia da topun ağzına gelen isimler arasında.
VALENCIA'YA KOLAYLIK SAĞLANACAK
Meksika ekiplerinin kıskacında olan Enner Valencia'dan bonservis geliri kazanmak isteyen Fenerbahçe, 32 yaşındaki forvetin transferinde zorluk çıkarmayacak. Jorge Jesus'un da ayrılığa onay verdiği belirtiliyor.
Ekvadorlu golcünün, Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda iyi bir performans sergilemek istediği ve düzenli forma giyebileceği bir takımda oynamayı amaçladığı öğrenildi.
ENNER VALENCIA DA TRANSFERE SICAK
Net ve bitirici bir forvet almayı planlayan Fenerbahçe'de bu sezonu da hamle oyuncusu olarak geçirmek istemeyen Enner Valencia da transferine sıcak bakıyor.
Enner Valencia, geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe'de 33 maçta 13 gol 6 asistlik performans ortaya koydu.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de lige verilen milli arada şok bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilere yeni transferi Edson Alvarez'den beklenmedik bir haber geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Transfer döneminin sonlarına doğru flaş hamlelere imza atan Fenerbahçe'de, orta saha mevkisi için arayışlar sürüyor. Sarı-lacivertlilerde listeye Yves Bissouma tekrar eklendi. İşte o isim ve detaylar... -
Fenerbahçe yönetimi takımı emanet edeceği hocayı bugün açıklayacak. Yabancı ve yerli teknik direktör adayları gittikçe netleşiyor. İşte adayların son durumu ve detaylar... | Son dakika FB Spor haberi -
Fenerbahçe, 28 yaşındaki milli futbolcu Cengiz Ünder'in kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Beşiktaş haberleri (FB BJK spor haberi)