Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'de tek gündem forvet! Christian Benteke ve Joelinton...
Yeni sezonda yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de, forvet hamlesine yoğunlaşıldı. Hem ligde hem Avrupa'da Teknik direktör Vitor Pereira ile iyi bir çıkış yakalayan Sarı-Lacivertliler için son olarak Joelinton ve Benteke iddiaları ortaya atıldı. Yönetim, transferi bu akşama yetiştirmeye çalışıyor. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.09.2021 - 06:40
Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un "Transferde geriye santrfor kaldı. Onu da 2 Eyül'e yetiştirmeyi planlıyoruz" sözlerinin ardından gözler forvet transferine çevrildi. Yönetim her zamanki gibi görüşülen ismi sır gibi gizliyor. Fotomaç'ın haberine göre, dün son olarak Joelinton ile Christian Benteke iddiaları ortaya atıldı.
25 yaşındaki Joelinton, Newcastle'da yedek kalıyor. Son gün Celtic'ten Edouard'ı renklerine katan Crystal Palace'ın ise Benteke'yi gözden çıkarabileceği ileri sürüldü.
TÜM İMKANLAR SEFERBER
Öte yandan sarı-lacivertlilerin, gönderilecek oyuncuların durumuna göre FFP şartlarının sağlanması halinde bir kanat oyuncusu ile bir bek transferi daha yapabileceği belirtiliyor.
Başkan Ali Koç'un tüm imkanları seferber ettiği bildirildi. Özellikle golcü transferinin, UEFA Avrupa Ligi grupları için bugün verilecek listeye yazılabilmesi adına bu akşama kadar transferin tamamlanması gerekiyor. Yönetimin bunun için büyük uğraş verdiği gelen haberler arasında...
DİĞER HABERLER
-
Son dakika F.Bahçe transfer haberleri: Jose Mourinho ile yolları ayıran Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Diego Carlos'u Como'ya göndermeye hazırlanan sarı-lacivertlilerde bir diğer stoper oyuncusuna ise Rus ekibi talip oldu. İşte detaylar... (FB Spor haberleri) -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Jose Mourinho ile yollarını ayıran Fenerbahçe, kaleci transferinde Manchester City forması giyen Ederson'u gündemine aldı. İlk teklifi reddedilen sarı-lacivertliler, oyuncuya Galatasaray'dan daha büyük bir yıllık maaş önerdi. İşte detaylar... (FB-GS Spor haberleri) -
Fenerbahçe'nin transferi konusunda anlaşmaya vardığı Kerem Aktürkoğlu, transferi tamamlamak için İstanbul'a geliyor. -
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak olan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, Trabzonspor-Samsunspor ve Alanyaspor-Beşiktaş maçlarının VAR hakemleri belli oldu.