Son dakika spor haberi: Fenerbahçe'de ilk ayrılık gerçekleşiyor! Vitor Pereria geldi Mauricio Lemos Yunanistan'a gidiyor... | FB haberleri
Son dakika spor haberi... Geçtiğimiz sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Vitor Pereria'yı takımın başına getirdi. Pereria'nın gelişi ile birlikte Fenerbahçe'de ilk ayrılık yaşanacak. Geçtiğimiz yaz transfer dönemi takıma katılan Mauricio Lemos, Yunan ekibinin radarına girdi. İşte detaylar... (FB haberleri)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.07.2021 17:08
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Vitor Pereira'yı takımın başına getirerek büyük bir belirsizliği ortadan kaldırırken transfer çalışmalarına da hız vermiş durumda.
Birçok isimle görüşmelerini sürdüren Sarı-Lacivertliler, şu ana kadar Serdar Dursun ve Steven Caulker'i kadrosuna katarken takımdan gönderilecek isimler için de yeni kararlar almaya hazırlanıyor.
Geçtiğimiz sezon beklenen performansın alınamadığı isimlerle vedalaşacak olan Sarı Kanarya'da bu isimlerden biri de Mauricio Lemos...
Geçtiğimiz sezonun yaz transfer döneminde Las Palmas'tan transfer edilen Mauricio Lemos, beklenen performansı bir türlü sergileyememişti.
Geride kalan sezonda sadece 10 maçta forma giyebilen Uruguaylı savunmacı ile de yolların ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.
Son karar Vitor Pereira'ya bırakacakken 25 yaşındaki stoper için Yunanistan'ın köklü kulüplerinden Aris'in devreye girdiği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde imzaların atılması bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın lig aşamasındaki performansları merak konusu olurken yapay zekâdan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. İki temsilcimizin organizasyonda tur atlama ihtimalleri hesaplandı. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın üst tura yükselme şansı... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri | UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Slavia Prag'a karşı evinde 2 puan bırakan Fenerbahçe'de tepkiler artıyor. Karşılaşma sonrasında sarı-lacivertli taraftarlardan İsmail Kartal'a yönelik "istifa" sesleri yükselirken Aziz Yıldırım'ın teknik direktör kararı belirleyici olacak. Başkanın, derbinin kaybedilmesi durumunda İsmail Kartal'ın görevine son verip B planını devreye sokacağı öne sürüldü. İşte Aziz Yıldırım'ın aklındaki teknik adam... -
Fenerbahçe, Nathan Ake'nin 3 hafta, Marco Asensio'nun da 3 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu.