Fenerbahçe transferde erken davrandı! Anlaşma sağlandı...
Fenerbahçe bu sezon Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlanmasıyla beraber sol bekte büyük bir sıkıntı yaşamıştı. Sarı-lacivertliler devre arasında Ricardo Rodriguez'i gündemine getirmiş, oyuncu ise PSV'yi tercih etmişti.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.02.2020 10:03
Fenerbahçe, ilk devreyi Hasan Ali'nin sakatlanmasıyla beraber sol beksiz kapattı. Devre arasında da bu sorunu çözemeyen sarı-lacivertli ekip, sezon sonu için hızlı davrandı.
Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe sezon sonu için Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'un sol beki Fabrice N'Sakala ile anlaştığı öne sürüldü. Fenerbahçe Yönetimi, devre arasında da oyuncuyu transfer gündemine almış fakat Akdeniz ekibinin teknik direktörü Erol Bulut bu transfere izin vermemişti.
N'Sakala, 2016 sezonunda Anderlecht'ten kiralık olarak Alanya'ya transfer olmuş, 2017 yılında oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Oyuncunun mukavelesi 30 Haziran 2020'de sona erecek.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki kritik mücadelede sahasında Corendon Alanyaspor'u ağırlayan Fenerbahçe, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin iptal edilen 2 golü hakkında yorumlarını paylaştı. -
Rennes'te sergilediği başarılı performansla transfer piyasasının dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Mahamadou Nagida için Süper Lig'den flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş ve Fenerbahçe, 21 yaşındaki Kamerunlu sol bekin transferi için harekete geçti. Genç oyuncunun geleceğiyle ilgili aldığı karar ise sürecin seyrini değiştirdi. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Ömer Üründül, sarı-lacivertlilerin aldığı galibiyeti değerlendirdi. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Slavia Prag maçını Ricardo de Burgos yönetecek.