Çilingir Kruse
Fenerbahçe’nin Gazişehir’i 5 golle devirdiği mücadelede 31 yaşındaki futbolcu ara paslarıyla dikkat çekti. Yeni transfer Max Kruse takıma alıştıkça etkisi artıyor. Alman futbolcu, 5-0 kazanılan Gazişehir Gaziantep karşılaşmasında başarılı bir oyun sergiledi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.08.2019 - 08:00
Tecrübeli oyuncu henüz tüm oyun onun üzerinden dönmese de istatistikleriyle ilk haftaya damgasını vurdu. Forvet Vedat Muriç'in arkasında oynayan 31 yaşındaki yıldız isim 90 dakika boyunca 7 kez anahtar pas denedi. Bunların 5'inde isabeti buldu.
ASİSTLE BAŞLADI
Sarı-lacivertli camianın hücumda çok şey beklediği Max Kruse henüz ilk maçından istatistik kağıdını doldurmaya başladı. Tecrübeli futbolcu, Nabil Dirar'ın kaydettiği golde asisti yapan isimdi. Max Kruse sadece anahtar paslarıyla öne çıkmadı. 29 yaşındaki oyuncu, Gazişehir mücadelesinde ceza sahasına tam 12 pas yolladı. Etkili performansıyla sezonun ilk haftasında en çok anahtar pas atan isim olarak öne çıktı.
İLK MAÇTAN GÖZ DOLDURDU
Max Kruse, Gazişehir karşılaşmasında ilk asistini yaptı. Alman yıldız, yüzde 90 pas isabet oranı yakaladı. 52 isabetli pas verdi. 1 de isabetli orta kesti. 31 yaşındaki futbolcu tüm ikili mücadeleleri kazanarak gücünü de ortaya koydu.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe ile Benfica karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler müsabakadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı ve turu Portekiz'e bıraktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, Fenerbahçe ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Lage, Kerem Aktürkoğlu hakkında da konuştu... -
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe evinde Benfica ile 0-0 berabere kaldı. Sarı lacivertlilerde Jose Mourinho mücadelenin ardından Kerem Aktürkoğlu'nun transferi hakkında açıklamalarda bulundu. -
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Benfica karşısında Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri ile filelere gönderdiği top gol olarak geçerlilik kazanmadı.