"Bırakın Fenerbahçe'ye gideyim"
Medipol Başakşehir forması giyen milli futbolcu İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe’ye transferi için kulübünden kolaylık gösterilmesini istedi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.08.2019 - 07:54
Başkan Göksel Gümüşdağ ve teknik direktör Okan Buruk'la görüşen 24 yaşındaki merkez orta sahanın, "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum. Bana kolaylık gösterin" talebinde bulunduğu iddia edildi. Başakşehir, İrfan Can için 7 milyon euro istiyordu. Başkan Ali Koç'un, İstanbul ekibinin başkanı Göksel Gümüşdağ ile bu hafta bir araya gelerek hem İrfan Can Kahveci hem de Mahmut Tekdemir için teklif sunacağı belirtiliyor. Ersun Yanal'ın iki oyuncuyu da kadrosunda görmek istediği biliniyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri, Kocaelispor ile oynanan maçın ardından stadyumdan sekerek ayrıldı. İşte o anlar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe ile Kocaelispor karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrılarak ligde ilk 3 puanını aldı. Fotomaç Gazetesi yazarları, Fenerbahçe-Kocaelispor maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (FB spor haberi) -
İtalya ekibi Bologna, Fransa'nın Olimpik Marsilya takımından transfer döneminde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Jonathan Rowe'u kadrosuna kattı. -
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, son olarak Edson Alvarez'i kadrosuna katmıştı. Sarı lacivertlilerin, Alvarez'in ardından bir Meksikalı için daha devreye girdiği ortaya çıktı. İşte o isim... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)