Galatasaray da istemiş
Empoli'den transfer edilen Miha Zajc takımla ilk idmanına çıktı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.02.2019 00:00
- Güncelleme Tarihi: 03.02.2019 00:12
Empoli'den transfer edilen Miha Zajc takımla ilk idmanına çıktı. Sloven maestronun ortama hemen ısındığı gözlendi. Ersun Yanal yönetimindeki antrenmanda Göztepe maçı kadrosunda olanların büyük çoğunluğu yer almadı. Yeni transferler ile diğer futbolcular ise pas çalışmasının ardından U21 takımıyla çift kale maç yaptı.
GALATASARAY DA İSTEMİŞ
Miha Zajc'ı 3 yıl önce Aslan'ın da istediği ortaya çıktı. Sloven gazeteci Bohoric, "G.Saray, Zajc için girişimde bulundu. Empoli'nin şartları daha iyiydi. Zajc çok koşar, iyi pas dağıtır. Frikikleri öldürücüdür" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, 10 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Mücadele öncesi sarı lacivertlilerin kamp kadrosu açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta heyecanı yaşanıyor. Yapay Zeka, Devler Ligi'nde yeni haftayla birlikte oynanacak 2. karşılaşmalar öncesi Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilk 8 ile 24'e kalma ihtimallerini açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, 10 Ekim Cumartesi günü Çaykur Rizespor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal, takım kaptanlarından Milan Skriniar ile ilgili önemli bir karar aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)