Süper Lig'de geçirdiği zor günlerin ardından Karabükspor'u konuk eden ve Karadeniz ekibini gol yağmuruna tutan Fenerbahçe, bu maçta da taraftarın ilgisini göremedi.
Ülker Stadyumu'ndaki karşılaşmayı 14,283 tribünden takip ederken stat yine boş kaldı. Böylece Karabükspor karşılaşmasında Ülker Stadı'nın dörtte biri anca doldu.
"ALİ KOÇ'UN ÇAĞRISI DA İŞE YARAMADI"
Hafta arasında yaptığı açıklamayla Fenerbahçe başkanlığına aday olacağını ifade eden ve taraftarlara "Tribüne gidin" çağrısı yapan Ali Koç'un bu mesajı da sarı-lacivertli ekibe yaramadı.
Öte yandan Karabükspor karşılaşması için Ülker Stadyumu'na gelen Ali Koç, mücadeleyi locadan takip etti. Seçimlerde Ali Koç'u destekleyeceğini açıklayan Saadettin Saran da Koç'un yakınında karşılaşmayı izledi.
(Goal)