Dick Advocaat'tan istifa açıklaması
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Alanyaspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Dick Advocaat yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.
İşte Advocaat'ın açıklamaları;
"Üzücü, hayal kırıklığı yaratan skor. Üst sıralara oynamak için kendi sahanızda kazanmalısınız. İçeride 3 maç ve 2 puan."
"İlk yarı iyiydik ama ikinci gol gelmedi.Aslında biraz sorun buydu, kontratakta gol yedik. Yediğimiz golde birileri uyuyordu."
"Sorun ne biliyorum ama bunu kulüple paylaşacağım. Dışarıyla paylaşmak doğru değil. Bir çözüm bulmalıyız, böyle gitmez."
"Bahane kabul edilemez, her takımda sakatlık oluyor. Bireysel olarak bir şey demeyeceğim. takım olarak berabere kaldık."
İSTİFA SORUSU
Advocaat basın toplantısında olay bir açıklama imza attı. Hollandalı hoca, "Teknik direktörlüğün zor yanlarından biri, her zaman her düşündüğünü söyleyemezsiniz. Bazı oyuncularımın gelişebileceğini düşünüyorum, bazılarının ise gelişemeyeceğini düşünüyorum. Bazen öyle bir noktadasındır ki, Real Madrid için iyisindir ancak, Fenerbahçe için iyi değilsindir. Aralarda Hollanda'ya gitmeye devam edeceğim. Kontratımda yazılı olmasa gitme izni vermezlerdi. Yine aynısını yapacağım. Daha önceden ayarlanmış bazı hastane randevularım vardı. İşlerimi de hallettim. Kulübümüz daha iyisini bulabilirse, devam edebilirler. Ben kendim için değil, kulüp için buradayım" sözlerini kullandı.