Fenerbahçe'de görev kaptanlara düştü!
Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile ilgili yaşanan sorun hala devam ederken, sarı lacivertlilerde takım kaptanları perşembe günü oynanacak maç öncesi takım arkadaşları ile görüşmelerini sürdürüyor.
Monaco yenilgisinin ardından Sarı-Lacivertli camiada konuşulan tek şey Vitor Pereira. Yönetim ile hoca arasında adeta bir kriz yaşanırken, takım bu ortamda Grasshoppers maçına hazırlanmaya çalışıyor.
UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda İsviçre ekibiyle perşembe günü Kadıköy'de karşılaşacak olan Kanarya'da motivasyon turları başladı. Başrolde kaptanlar var. Başkan Aziz Yıldırım'ın 'takımı toparlayın' talimatı verdiği Volkan Demirel ile Mehmet Topal, arkadaşlarıyla sürekli toplantı yapıyor. Bu ikili, "Bizim işimiz futbol oynamak. Sadece maçı düşünelim. Mutlaka kazanmak zorundayız. Grasshoppers tehlikeli bir takım. Taraftara lig öncesi moral vermemiz gerekiyor, Monaco'ya yenilerek onları üzdük. İlk maçta alacağımız avantajlı skor bize turu getirir" dediği öğrenildi.
Yabancılar ona emanet
İki yerli futbolcunun yanı sıra yabancılarla da Simon Kjaer birebir görüşmeler yapıyor. Takımın tecrübeli ismi Grasshoppers maçının önemini anlatırken, Avrupa'da yollarına devam etmeleri gerektiğinin önemini anlatıyor. Kısacası Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmelere rağmen futbolcular Grassoppers maçına odaklanmaya çalışıyor.
Fanatik