CANLI
SKOR

Lazar ve van Persie ayrı çalıştı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turunun ilk maçında 9 Şubat Salı günü deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Lazar ve van Persie ayrı çalıştı

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, futbolcuların ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı belirtildi.

Pas organizasyonlarının ardından çift kale maç yapan sarı-lacivertli futbolcuların, taktiksel çalışmalarla idmanı tamamladığı bildirildi.

Abdoulaye Ba, gribal enfeksiyon geçiren Robin van Persie ve Antalyaspor maçında sakatlanan Lazar Markovic'in tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğü ifade edildi.

Sakatlığı geçen kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın ise antrenmanın tamamında takımla çalıştığı kaydedildi.

Fenerbahçe, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.

A Spor
UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN!