Ünlü sambacı, önceki gün tanıtılan ‘Alex Biyografi’ kitabına yaptığı açıklamada, “Alex, hayatım boyunca beni en iyi anlayan futbolcudur. Kimsenin onun hakkında kötü konuşmasına müsaade etmem” dedi.
Yayın Tarihi: 12.11.2015 - 00:00Güncelleme Tarihi: 12.11.2015 - 10:38
ABONE OL
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yaşadığı prim tartışmasıyla gündeme oturan Alex de Souza'ya, vatandaşı Ronaldinho destek verdi. Alex'in biyografisinde, Brezilya Milli Takımı'ndan eski takım arkadaşı ile ilgili düşüncelerini açıklayan yıldız oyuncu, "Alex, hayatım boyunca beni en iyi anlayan futbolcudur. Kimsenin onun hakkında kötü konuşmasına müsaade etmem" seklinde konuştu.
'Hatalı tercüme' itirafı
Öte yandan Alex, kitabının yeni yılda doğru şekilde Türkçe' ye çevrilmiş olarak kitapçılarda yerini alacağını açıkladı. Efsane oyuncu, kitapta hatalı tercümeden kaynaklı bir çok soruna şahit olduğunu da itiraf etti. Fenerbahçe, Alex'in 'farklı imzalar' kullanmasıyla ilgili adli süreç başlatmıştı.