Britanyalı boksör Joshua, Nijerya'da trafik kazasında yaralandı
Britanyalı eski dünya ağır sıklet boks şampiyonu Anthony Joshua, Nijerya'da geçirdiği trafik kazasında yaralandı.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.12.2025 - 16:43
- Güncelleme Tarihi: 29.12.2025 - 17:10
İngiliz basınında yer alan haberlere göre, 36 yaşındaki boksörü taşıyan araç, Ogun-Lagos otoyolunda trafik kazasına karıştı.
Ogun Eyaleti Polis Departmanından yapılan açıklamada, Nijerya asıllı Joshua'nın hafif yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı kazada 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Joshua, 20 Aralık'ta sosyal medya fenomeni Jake Paul ile ABD'nin Miami kentinde ringe çıkmış ve rakibini 6. rauntta nakavt etmişti.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Bilardo Şampiyonası Kadınlar 2’nci Etap ve Final Etabı, 16-20 Aralık tarihleri arasında Ankara’da düzenlendi. Güzin Müjde Karakaşlı turnuvaların her ikisini de kazanarak üst üste 2 kez genel klasman şampiyonu oldu. İşte detaylar... -
Dünyanın heyecanla beklediği boks maçında Anthony Joshua ile Jake Paul karşı karşıya geldi. Joshua, Paul'u 6. raunt sonunda nakavt ederek gecenin kazanan ismi olmayı başardı. İşte haberin detayları... -
IBF Hafif Sıklet Dünya Şampiyonluğu unvan maçında rakibini nakavt ederek altın kemerin sahibi olan milli boksör Elif Nur Turhan, memleketi Bayburt’ta coşkuyla karşılandı. -
Britanyalı tenisçi Jack Draper, kolundaki sakatlığı nedeniyle sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'tan çekildiğini duyurdu.