Eczacıbaşı oyuncusu Simge Aköz, sağ elinden ameliyat edildi
Eczacıbaşı Kulübü, 2024-2025 sezonunun sonunda sağ el başparmağında bağ yaralanması yaşayan milli voleybolcu Simge Aköz'ün ameliyat edildiğini duyurdu.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.08.2025 - 13:22
Kulüpten yapılan açıklamada, "Kaptanımız Simge Aköz'ün sağ el baş parmak bağında yaşadığı travmatik yırtık (metakarpofalangeal ve interfalangeal eklemde parmak ligamentinin travmatik yırtığı) nedeni ile planlanan ve bu sabah yapılan operasyonu başarı ile sonlandırılmıştır. Operasyon sonrası rehabilitasyon ve tedavi süresi 8 hafta öngörülmekte olup, planlanan sürece uygun olarak gerçekleştirilecektir." ifadelerine yer verildi.
DİĞER HABERLER
-
Norveç’in Forde kentinde düzenlenen Büyükler Dünya Halter Şampiyonası’nda Türkiye, uzun bir aranın ardından önemli bir başarıya imza attı. Yeni siklet kategorilerinde mücadele eden milli halterciler, organizasyonda 2 altın, 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 5 madalya kazandı. -
Vodafone Sultanlar Ligi ilk haftasında Eczacıbaşı Dynavit, Kuzeyboru'yu mağlup etti. -
Balkan 20 Yaş Altı Güreş Şampiyonası'nda mücadele eden milli sporcularımız, 43 madalya kazanarak üç kategoride de takım sıralamasının zirvesinde yer aldı. -
Milli motosikletçi Can Öncü, Dünya Supersport Şampiyonası'nda Portekiz'deki sezonun 11. etabında hafta sonunun ilk yarışında 3. olarak podyum sevinci yaşadı.