UFC'de İbo Aslan galibiyetle başladı!
Karma dövüş sanatları organizasyonu UFC'de aktif kontratı olan tek Türk sporcu olan İbo Aslan, çıktığı ilk karşılaşmada rakibini 3. rauntta nakavt ederek galibiyete ulaştı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.03.2024 - 12:27
- Güncelleme Tarihi: 31.03.2024 - 12:38
İbo Aslan, UFC'deki ilk maçında İsveçli rakibi Anton Turkalj'yi 3'üncü rauntta nakavt ederek ilk galibiyetini aldı.
Dünyanın en büyük karma dövüş organizasyonu olan Ultimate Fighting Championship'te (UFC) Türk sporcu İbo Aslan, ilk müsabakasına çıktı. New Jersey Atlantic City'de düzenlenen maçta Aslan, İsveçli rakibi Anton Turkalj'yi 3'üncü rauntta nakavt ederek ilk galibiyetini almış oldu. Galibiyetin ardından İbo Aslan, "Ne mutlu Türküm diyene" dedi.
"İNSANLARI NAKAVT ETMEK İÇİN GELDİM"
Organizasyondaki ilk maçında İsveçli rakibi Anton Turkalj'yi mağlup ettiğine değinen 27 yaşındaki Türk sporcu, "Benden 4 yıl kaçtı. Şimdi artık kaçamaz. Onu başlangıcımda UFC'de yakaladım ve nakavt ettim. Buraya maçı kazanmak için değil, insanları nakavt etmek için geldim" şeklinde konuştu.
"TÜRKİYE BAYRAĞI'NI TEMSİL EDİYORUM"
UFC'de aktif dövüşen tek Türk olduğunu söyleyen Aslan, "Tabii ki çok mutluyum. Türkiye'yi temsil ediyorum. O yüzden onurluyum. Türkiye Bayrağı'nı temsil ediyorum. Şu anda UFC'deki tek Türküm" diye konuştu.
İbo Aslan, aynı zamanda UFC'de dövüşen 3'üncü Türk sporcu oldu. Daha önce Alptekin Özkılıç ve Gökhan Saki UFC'de yer almıştı.
DİĞER HABERLER
-
Kosova'da gerçekleşen Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda milli sporcular 2 gümüş, 2 bronz madalya kazandı. -
Türkiye Bilardo Şampiyonası Kadınlar 2’nci Etap ve Final Etabı, 16-20 Aralık tarihleri arasında Ankara’da düzenlendi. Güzin Müjde Karakaşlı turnuvaların her ikisini de kazanarak üst üste 2 kez genel klasman şampiyonu oldu. İşte detaylar... -
IBF Hafif Sıklet Dünya Şampiyonluğu unvan maçında rakibini nakavt ederek altın kemerin sahibi olan milli boksör Elif Nur Turhan, memleketi Bayburt’ta coşkuyla karşılandı. -
Dünyanın heyecanla beklediği boks maçında Anthony Joshua ile Jake Paul karşı karşıya geldi. Joshua, Paul'u 6. raunt sonunda nakavt ederek gecenin kazanan ismi olmayı başardı. İşte haberin detayları...