SC Potsdam 0-3 Fenerbahçe Opet (MAÇ SONUCU-ÖZET)
Fenerbahçe Opet, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. hafta maçında konuk olduğu Almanya temsilcisi SC Potsdam'ı 3-0 mağlup etti. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.11.2023 23:02
Fenerbahçe Opet, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci hafta maçında konuk olduğu Almanya temsilcisi SC Potsdam'ı 3-0 yendi.
Bu sonuçla sarı-lacivertliler, ikinci maçından da set vermeden galibiyetle ayrıldı. Alman ekibi ise ilk kez mağlup oldu.
Fenerbahçe Opet'te 18 sayıyla oynayan Magdalena Stysiak maçın en değerli oyuncusu, 23 sayıyla oynayan Arina Fedorovtseva da maçın en skoreri oldu.
Grupta lider konumda bulanan sarı-lacivertliler, üçüncü hafta maçında 28 Kasım Salı günü Polonya temsilcisi Grot Budowlani Lodz'a konuk olacak.
Salon: MBS Arena
Hakemler: Wim Cambre (Belçika), Kenneth Aro (Finlandiya)
SC Potsdam: Cekulaev, Guncheva, Buterez, Breland, Taubner, Kokkonen (Wong-Orantes, Harbin, Lazaro, Kiss, Stautz)
Fenerbahçe Opet: Eda Erdem Dündar, Buse Ünal, Fedorovtseva, Fetisova, Stysiak, Meliha Diken (Ada Germen Korkmaz, Gizem Örge, Ana Cristina)
Setler: 18-25, 20-25, 19-25
Süre: 82 dakika (26, 29, 27)
DİĞER HABERLER
-
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Özbekistan'da gerçekleştirilen 46. FIDE Satranç Olimpiyatı'nda gümüş madalya kazanan Büyükusta (GM) ünvanlı Yağız Kaan Erdoğmuş için tebrik mesajı yayımladı. -
Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI), 2027 yılı yol bisikleti yarış takvimini açıkladı. 62. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 25 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek. İşte detaylar... -
Trabzonspor'un Avrupa şampiyonu milli boksörü Havvanur Kethüda, dünya şampiyonaları ve olimpiyatlarda da Türk bayrağını dalgalandırmayı hedefliyor. -
Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan, Fransa'da düzenlenen Dünya Challenge Kupası'nda altın madalya elde etti.